Dupa ce zici se pare ca da. Si el te place.Mai ales daca vorbiti zilnic pe messenger si pe deasupra va si dati beep-uri si vorbiti la tel. Iar faptul ca a zis ca ai ochi frumosi e un semn clar ca te place.
Bafta.
Pai daca iti zice ca ai ochi frumosi eu zic ca macar te-a remarcat, iar daca iti mai spune si alte cuvinte frumoase nu numai ca zapada e buna, ca schiurile cutare sunt mai erfecte sau ca betele de genul y sunt mai utile, atunci chiar te place
Sigur ca te place, dar nu te grabi tu cu declaratiile.Se pare ca el are mai multa experienta si se va pronunta.
Te place. Dar cred ca se gandeste "Oare asta vrea sa fim impreuna sau sa fim numai prieteni?" sfatul meu sa sa-i dai niste semnale un pic mai clare de dragoste...nu verbale ci prin semne : sa-ti musti buza de jos cand iti face un compliment, sa il atingi cat mai mult(dar nu in zone intime ca crede ca esti c*rva) etc, ca nu stiu ce semnale trebuie sai mai dai . sper ca nu-i batut in cap si o sa-si dea seama. Bafta with ur love!
Daca ti-a spus ca ai ochi frumosi, nu inseamna ca te place.depinde de ce fel de om este el. dar de fapt nu inteleg de ce te uiti tu la baieti mai mari in loc sa te uiti la cei de virsta ta pentru o sa suferi mult
Daca iti spune ca ai ochi frumosi nu inseamna neaparat ca te place. Sfatul meu este sa incerci sa-l uiti si sa te uiti in general la baieti de virsta ta, astfel iti va fi mai usor sa iti gasesti perechea
George0197 întreabă: