Pai bine domnisoara, de unde sa stim noi ce este in capul lui? Dar iti zic o chestie... tu esti mult prea subiectiva in acest moment pentru ca esti indragostita de el. Sfatul meu. Nu pastra copilul! Si nu alege sa stai cu el pentru ca este o decizie care iti poate schimba viata radical! Si eu nu vad cum ti-ar schimba-o in bine!
Te-a inselat, te va insela din nou! Nu este genul de persoana pe langa care ai vrea sa iti petreci viata! exista si altii... nu iti distruge viata pentru cateva momente de inconstienta! Mult succes de acum inainte! Concluzia mea este rece concreta dar cea mai sanatoasa: Despartiti-va, avorteaza si continua-ti viata! Nu cauta motive sa mai stai cu el! Si inca ceva... Adu-ti aminte de numele meu peste cativa ani daca alegi sa pastrezi copilul si sa ramai cu el
Primul lucru care trebuie sa-l faci, e sa-i spui ca esti insarcinata.Impreuna veti hotari ce e de facut.Stiu ca ti-ai pierdut increderea in el si esti intr-o situatie cam disperata, dar trebuie sa discuti si cu el.Impreuna ati ajuns aici, impreuna veti gasi si solutia.Nu te mai gandi la cealalta, acum prietenul tau are raspunderi mult mai mari, n-o sa-i mai arda! Vorbeste cu el si spune-i!
Vreau sa stiu daca exista vreo sansa ca prietenul meu sa se impace cu fata aceaasi daca el ma va lasa indiferent daca avem sau nu un copil
Mutubal întreabă: