Nu lua in seama ce spune lumea.esti tanara si ai toata viata inainte.Si apoi"gura lumii n-o astupa decat pamantul".
Nu este nici o problema.De fapt tu esti singura fata normala nu ciudata . Este foarte normal sa nu ai prieten.Inca nu a venit alesul . Exista fete si la 20 de ani care nu si-au gasit prieten . Cei care spun asta vor doar sa te faca sa te simti prost, sau sa se dea mari. Spune-le pur si simplu:" Eu de fapt, sunt singura fata normala de pe aici daca intelegeti" si pleaca cei care iti spun asta evident, nu iti sunt prieteni.Cauta-ti prieteni mai buni.Nu ai tu nici o prietena fara iubit? Imposibil.
Dar nu stiu la ce te referi mai exact la "toata lumea".
Nu lua in seama remarcile rautacioase si treci mai departe cu capul sus.Iesi cu prietenele tale, departe de acei "oameni" si nu iti face un iubit din obligatie ar fi cel mai stupid lucru si iar s-ar starni barfe.Fii asa cum esti si nu incerca niciodata sa pari ce nu esti! Tu ai multe de aratat si o sa se uite si cineva la tine dar poate nu ai cautat in locurile potrivite.
Succes!
XoXo!
Hei..."cidato" Si ce-ai fi preferat sa-ti fi inceput viata sexuala pe la 12 ani?
Esti micuta... Sa-ti spun ceva Sti cat de penibile par fetele astea de 12-13 ani, cand le vezi cu "gagicii"... Tu nu esti ciudata, ele sunt mai.naive si prostute. Tu profita inca de copilarie! esti copil.Joaca "tara, tara vrem ostasi" sau."baba oarba." sti ce dor imi e mie, cand le vad pe astia de 11-12 ani ca se joaca...imi spun "Uite ma, parca mai ieri eram si eu asa." Dar s-a dus 'vremea mea'.
Timpurile de acum, nu mai spunt precum erau inainte...Am ras aseara cu lacrimi, te rog sa ma crezi! sa vezi ce mi s-a intamplat.
Am o vecina, de 6 ani...si imi spune [auzi la ea] "Astazi ma desparti de prietenul meu, cred ca ` n-o sa dorm la noapte" Loooollll...la 6 ani? pe atunci stiam ca Mosu` coboara pe horn...Vezi cat de mult ne-am schimbat.
O sa vina si vremea ta. Uite de ce nu ti-a facut prieten, fiindca, probabil acolo, cativa ti-au cerut ei prietenia. Dar tie nu ti-au placut. Foarte bine! Esti cenul care il asteapta pe Fat-Frumos...Chiar daca intarzie el sa apara, va aparea. Tu asteapta-l, si nu te mai ingrijora. E bine ca esti pretentioasa!
Marya.chiar vrei sa te iei dupa fetele de aici?
Eu cred ca e timpul sa iesi ¨un pic¨ in lume.Am pus in ghilimele pentru ca vreau sa intelegi exact sensul cuvantului.Ai 15 ani, nu zic sa iti iei lumea in cap, nici nu mai vorbesc de sex sau toate astea, dar nu strica sa ai un ¨amic¨ mai apropiat.
Ar fi cazul sa incepi sa vezi cam cum gandesc baiati in ziua de azi. O sa ajungi la o varsta in care habar nu ai ce inseamna o relatie si o sa te prosteasca un ¨smecheras¨ cum vrea el.
Da-l draq pe Fat-Frumos.lasa ca vine el, da pana atunci trebuie sa mai cunosti si ¨zmeii¨
Sper ca ai inteles
Stai ma linistita, nu este o problema, o sa gasesti tu, asa ziceam si eu la varsta ta k nu am noroc in "dragoste" o sa vezi totul va fi oK :*
De ce sa fii ciudata?
daca nu ai avut prieten pana acum inseamna ca nu ai intalnit inca persoana potrivita! stai linistita ai toata viata inainte pup
Si ce? eu am avut primul prieten la 14 ani si nu m'a considerat nimeni o cudata, acum am 16 adica fac 17. si nu mai am preten de o luna si cv. :p si uite k sunt bine mersi linstita nu'ti face griji va aparea si pentru tine cineva. dar o sa constazti ca era mai bine cand erai singura
Dar eu nu vreau prieten... dar ma enerveaza ca zice lumea ca sunt ciudata.de ex stiti ce mi-a zis o colega de clasa? ca cica daca nu am prieten sunt pe invers era sa mor cand am auzit
Asa si daca ai 15 ani si nu ai avut prieten care este problema? si eu am 15 ani si nimeni nu sti ca am avut preten deci stiu decat eu si nici nu ma intereseaza ce zice lumea. daca te iei dupa gura lumii vei ajunge sa iti iei zilele pentru ca mereu vor spune ceva ce te va jigni asa ca NU ASCULTA TOTI PROSTI/PROSTELE
Ce fete mai... sunt nebune, daca nu te-ai gasit baiatul care sa iti placa. si ce! cine spune ca nu ai u noroc in dragoste? cand ai postat intrebarea asta?
beausingurlamasamea întreabă: