| scumpik4u85 a întrebat:

Buna am si eu o mica problema crying(( am facut sex neprotejat cu prietenu meu pe 3 octombrie da el nu si-a dat drumu in mine, si pe 17 octombri e mi-a venit ciclu regulat.este posibil s amai fiu insarcinata? va rog sa ma ajutati crying

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Teoretic nu. daca menstruatia a fost regulata si normala din toate punctele de vedere, riscul de sarcina este extrem de mic. Fa un test de sarcina, a trecut suficient timp sa te poti baza pe el.

4 răspunsuri:
| Cristina_2984 a răspuns:

Nu cred... dar pentru ca ti-a venit dar daca luna viitoare nu iti mai vine ai putea fii :p...

| Andreea_1440 a răspuns:

Nu ai cum straight face

| valThina a răspuns:

Cum a zis si pink21 fi atenta cum iti vine in urmatoarele 3 luni. ca sa fii mai sigura si sa nu astepti atat ar trebui dupa 21 d zile d la contactul sexual sa faci un test de sarcina si apoi dupa inca o saptamana sas repeti testul pentru a fi sigura de raspuns
nu vreau sa t sperii dar cunosc o fata care era gravida si ei ink i-a mai venit vreo 3 4 luni si cand i-a crescut destul d mult burta si-a dat seama ca e insarcinata
ai grija in continuare si mai bine protejati-va (iti recomand sa folosesti prezervativul)

| AnDra_4581 a răspuns:

Nu cred ca e posibil