S.ar putea sa regrete ce a facut si de aceea te. a si cautat, sau vrea sa isi bata joc de tine.Acuma nu stiu. tuh ce crezi? Sper sa nu ramai cu inima franta in cazul in care a facut o gluma. Oricum tu fa ce crezi. ce iti spune inima Sper sa va impacati
Aici ai 2 solutii: il lasi in pace si ii dai o lectie de viata dar sunteti amandoi nefericiti / te impaci cu el insa el tot un fraier ramane, dar sunteti happy.
Cat timp ati fost impreuna? si eu am trecut prin asa ceva daca vrei lasa mesaj pe privat poate vorbim:*
Daca te iubea asa cum zice nu se combina cu acea fata.Nu stiu daca vorbeste serios, nu avem de unde sa stim. Tu trebuie sa iti dai seama de asta, dupa comportamentul lui. Poate a facut a realizat ca nu e fericit langa fata aia cum a fost langa tine, poate langa ea a realizat ca inca te iubeste.Trebuie sa il intrebi, iar daca spune ca te iubeste si ca vrea sa va impacati, ar trebui sa iti demonstreze asta despartinduse de tipa aia.Bafta:*
Stii parerea mea.
este ca si-a dat seama ce a pierdut si acum te vrea inapoi...insa prea tarziu. si asta ar fi o lectie pentru el.
In caz de vezi ca insista si din astea. si isi da interesul poti saa te impaci cu el
Ascultati inima... si fa ce spune ea...
este cel mai bun sfat.*
Multumesc mult pentru sfaturi . i-am spus ca nu il cred, insa insista ca vorbeste serios.cu acea fata nu mai e de mult [cel putin asa mi-a spus mie :d ]
RRSecularHumanist întreabă: