| catalina_2916 a întrebat:

am si eu o mica problema.am vorbit de curand cu fostul meu prieten pe mess si mi-a spus ca ii este dor de mine, ca se3 gandeste des la mine. i-am spus ca si eu simt la fel, dar nu mi-a zis sa ne revedem, sa iesim la o cafea (mentionez ca el este la facultate in alt oras). si eu vazand ca nu zice sa ne impacam i-am zis ca mai bine sa rupem orice fel de contact ca numai vorba e de noi si i-am dat igonere. dar acum imi pare rau. ce sa fafc? eu inca mai tin la el si inca f mult, dar m am saturat de atat vorba si fapte nimic.sad

3 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Buna,
Iti pare rau ca i-ai zis sa rupeti orice contact,dar daca ii spui ca ai actionat la impuls si repari situatia ce te face sa crezi ca atunci vei avea fapte si nu vorbe ca pana acum? E normal sa iti fie dor,ti-e dor de momentele frumoase, de cum te facea sa te simti, dar odata ce relatia s-a rupt nu prea se poate sa o faci sa mearga pentru mult timp.Intr-adevar prieteni nu puteti fi, doi oameni care s-au iubit nu se pot preface ca sunt prieteni. Daca intr-adevar te-ai saturat lasa lucrurile asa si timpul isi va spune cuvantul.

| ghiCIne a răspuns:

Pai daca e in alt oras. normal ca e usor sa te duca cu vorba, ca altfel nu prea are cum.
Sincer, nu cred ca mai are rost sa-ti pierzi vremea, ba ca te vrea, ba ca nu stie ca sa faca. Parerea mea.

| Smurfette a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta, si sincer dupa cuum vad, nu are rost sa te impaci cu el nici macar daca ti-o va cere.Stiu cat de mult doare, dar relatia nu va rezista daca va veti impaca, si te va durea mai rau apoi.Incearca sa iesi mai mult, poate ai un prieten mai bun cu care sa vorbesti. Poate te va ajuta.