Uie ce e nu merita sa suferi din cauza comportamentului pueril si inadecvat al unor copii frustrati.Tu ia si nu-i baga in seama.Cand iubire este nici o bariera sa o opreasca.Trebuie sa va intelegeti bine.App asa ai putea invata si tu ceva din religia lor tu ii poti zice despre religia noastra dar app vezi ca pocaitii vor sa te atraga si ei in cultul lor sa fii atenta si sa nu cazi in capcana lor.Sunt culte neoprotestante gen martorii lu jahova sau limanuri bune.Ai grija doar in privinta asta...in rest daca te intelegi bine cu el si vezi ca e tandru, iubaret, dragastos sia tent nu ai de ce sa-ti faci probleme. multa bafta
Eu una nu cred ca conteaza asa tare daca e pocait sau altceva.)daca il iubesti si daca si el t iubeste sau macar tine la tine merita incercat, succes
:*
Pai in primul rand intreaba-l daca e pocait, daca nu e spune-i ca il iubesti si ai vrea sa fi cu el si nu conteaza ce spun altii tine minte asta
Ce are daca este pocait. Daca tie iti place.Nutzi pese ce spun cei din jur.ca si eu am o relatzie si la inceput toata lumea spunea cate ceva de noi dar acum.nime nimic.asa ca n-are nimic ca e pocat.conteaza voi sa va intzelegeti.si totul va fi perfect.Succes!
Trebuie sa-i zici ca il iubesti nu conteaza ca e pocait are un defect. Trebuie sa fi curajoasa si sa-i spui in fata sunt sigur ca o sa te iubesca! Ciao si sa ai tupeu!
Eu as zice sa vb cu el si poate gasesti ceva o si da merita sa te uiti la el dar daca e pocait. sper ca te-am ajutat
David907823 întreabă: