Dar tu nu ii cunosti vocea la telefon?
Ce ti-a spus el cand i-ai spus ca nu vrei sa mai fiti impreuna ca te-a mintit?
Eu una nu mi-as lasa telefonul la altcineva in geanta.
Mi se pare aiurea.de ce sa il las acolo? eu n-am genta mea?
Ma rog.
Deci.
Daca tu crezi ca nu i-ai oferit ceea ce vroia[aici nu ma refer la sex ci la sentimente impartasite reciproc], sau afectiunea, dragoste, intelegere...atunci poate se simtea descurajat si neincrezator in sine si te-a inselat.
Dar daca tu i-ai oferit toate astea, nu avea motiv.
Nu ai specificat varsta voastra.
Trebuia sa discuti cu el, nu sa ii dai imediat papucii.
Daca ti cu adevarat la el si suferi dupa el, suna-l si spune-i ca ai reactionat asa la nervi.ca a fost ceva de moment.
Ca iti pare rau si ca vrei sa vorbiti.sa iti spune ce s-a intamplat de fapt.
Poate nu venise profesoara la ora, si de aceea vorbea cu tine la telefon.
Daca nu ii cunosti vocea e grav.
Sau poate a luat un coleg telefonul lui ca sa faca o gluma proasta, si el nu stia asta cand i-ai dat tu mesaj.
Sunt multe variante.
Vorbiti.
Succes.
Funda?
Thereforyou: Ai cont?
ReginaŢigancă: Doamne cât eşti de piţipoancă din toată punctele de vedere!
Eu cred ca te-ai pripit si rau ai facut!
Daca purtai o discutie fata in fata cu el si ii explica-i clar neconcordantele din ceea ce ti-a spus, era mai usor sa iei o decizie corecta!
Dar banuiesc ca nu ti la el asa mult, altfel nu puneai problema despartirii in secunda 2!
Bravo tie ca sti ce doresti!
Vazandu-ti pozele de pe hi5, inteleg de ce ai procedat asa gresit, pur si simplu creierul nu-ti functioneaza la o buna capacitate. Cred ca as putea sa trimit pe www.cocalari.ro cel putin 90% dintre pozele de pe hi5.
E www.cocalari.com. unde vedeti voi pozele de pitipoanca? sau imi lipsesc mie "the good stuff"? eu vad o fetita de 12-13-14 ani...
Pana n'ai dovezi clare e o prostie sa te desparti de el daca il placi mult si tii la el. Ar trebui sa discuti asta direct cu el si sa'l privesti in ochi.si atunci o sa-ti dai seama daca te minte sau nu sau poate o sa-ti dea o explicatie mai detaliata. voi numa la tel vorbiti?
Intalnitiva intr-o zi si vorbiti fata in fata si uitete la el si vezi cun gesticuleaza sau la privire daca se uita in ochii tai inseamna ca nu minte
Pai poate cand nu era atent cineva i-a ascuns telefonul. se procedeaza pe la scoala si saracu disperat ca nu poate vorbi cu tine ar fi putut sa spuna ca macar cine i-a ascuns telefonul sa iti dea un mesaj sa nu fii ingrijorata (si asta se mai intampla pe la noi ). Faza ca auzeai vantul. e doar imaginatia ta pentru ca te stresai ca te-ar putea insela.
Ubita MEa, ai facut foarte bine pentru ca te minte sigur dupa cate am citit. Vad ca esti o fire care isi da seama de persoana iubita f bine si de asta te sfatuiesc sa nu iti mai pui la indoiala comportamentul.
gabrieloss98 întreabă: