| heart11 a întrebat:

Am si eu o mica problema... ea consta in faptul ca am 18 ani si inca sunt virgina! Stiti uneori ma mindresc cu asta, insa citeodata ma simt nu prea bine avind in vedere ca majoritatea prietenelor au facut-o deja! Am iubit de 1 an si 9 luni, si tot dezbatem subiectul dar, imi este frica sa intru in actiune. Cum sa fac sa scap de teama asta persistenta?! Un pic de ajutor va rog...

Răspuns Câştigător
| Exeemii a răspuns:

Draga mea, nu trebuie sa iti fie rusine de faptul ca ai 18 ani si inca esti virgina! Sa nu iti pese de ce spun prietenele tale despre acest lucru, deoarece sa nu uitam ca suntem in secolul in care fetite de 13 ani deja nu mai sunt virgine, din teribilism.
In legatura cu iubitul tau, nu te grabi! Daca simti cu adevarat ca vrei sa o faci cu el, atunci explica-i de ce iti e frica, pentru ca sunt sigura ca el te va ajuta sa treci peste! Succes :*. Fundita?

11 răspunsuri:
| FckYeah a răspuns:

Pai, eu cred ca tu simti, ca nu e cel potrivit. Poate ai mici indoieli de persoana lui... Daca nu esti pregatita, n-o face! Parerea mea.

| December a răspuns:

Foarte fain! Poti sa fi mandra si sa nu te gandesti ca altele au facut-o deja. Esti de aproape 2 ani cu prietenu, nici asta nu e orice! Teama e normala, aici ar fi bine sa te ajute si el sa te mai linistesti. Daca simti ca e momentul sa faci dragoste cu el, atunci fa linistita. Trebuie sa te gandesti ca va fi ceva frumos si foarte placut, chiar daca e prima oara. Nu trebuie' sa te gandesti ca o sa te doara de numa sau eu mai stiu ce. Daca si el are rabadare si e mai gentil cu tine, totul va fi bine happy. Succeswinking

| Felys a răspuns:

Baiatul merita un premiu pentru rabdarea care a avut-o cu tine

| Visseimplinitedatoritatie a răspuns:

Poi, nu lua in seama prietenele tale, fii sigura pe ceia ce vrei, decizia e in mainile tale, si eu am o relatie de 1 an si 2 luni :$ si e totul bine, si noi am vorbit de multe ori despre asta dar i-am zis ca atunci cand sunt eu pregatita, si asa si tu :* sper ca ti-am fost de folos :*

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai daca nu esti pregatita nu o fa. Cred ca poti sa incepi (dar cred ca ati facut o deja) cu altceva in afara de penetrare... sex oral, petting. cred ca aceste metode reprezinta un start excelent ca ti mai treaca frica! succeswinking

| prunastrivita a răspuns:

Lasă că te ajută Fuego. Scăpaţi amândoi în acelaşi timp de virginitate.winking

| chazz a răspuns:

Este teama de necunoscuthappyceva normal, da ar trebui sa fii mandra ca esti virgina, daca baiatul merita si il iubesti merita.
Numai bine happy

| AriantheLissa a răspuns:

Pai,inseamna ca tie iti este frica sau baiatul nu este cel potrivit.

| heart11 explică:

Va multumesc enorm pentru raspunsuri! Sa stiti ca un pic ma-ti linistit! Chiar va sunt un pic recunoscatoare! :*

| 1234567893 a răspuns:

Masturbeaza-te inainte este cel mai bun sfat

| Laryssa20 a răspuns:

Eu spun sa o faci doar in momentul in care vei fi pregatita nu pentru ca ti-o cere el sau pentru ca majoritatea prietenelor tale au facut-o deja.