Uneori poate e mai bine daca ti-ai provoca un rau micut pentru a putea trece peste unul mai mare,cred ca trebuie sa mergi la el si sa discuti cu el,fata in fata, sa il intrebi ce parere are despre tine,daca te place sau nu,si daca ii place poate se leaga ceva,daca iti spune ca nu vei fi suparata o perioada dar iti va trece, si ti se intampla chestiile astea pentru ca tu inca speri sa te placa, inca ai impresia ca puteti fi impreuna si poti rezolva chestia asta doar direct.bafta
Pai poti sa'i spui adevarul ca il iubesti si cred ca va intelege bineinteles daca nu e cu vreo fata acum.dar incerca sa'i spui adv; x
Hello. uite iti spun ceva daca ai 13-14 anishori ascultama pe mine daca nu, nu mai citi mai departe ...ok, esti ff indragostita de el nu? si lui nu.i place de tine pai si mi.e mi.sa intamplat acelasi lucru numai ca el isi batea joc de mine adica mi.e nici nu mi.ar fii placut de el daca nu se dadea constant la mine, ma lua in brate, ma apara, ma alinta i.ar cand m.am indragostit de el...m.a uitat se purta urat cu mine si chesti chiar daca eram si suntem ff buni prieteni mi.e ttt imi placea de el si el nu m.ai facea nici o miscare am 14 ani si eu si pana acum el a fost dragostea mea cea mare dar uite cum a venit alt baiat prin preajma si dupe 1 an in sfarsit a inceput sa nu imi mai placa de el si acum imi place alt baiat (dar in inima mea tt el este ) concluzie : esti nebuna dupe el acum iti v.a trece si apoi el v.a veni dupe tine ( nu uita :roata se invarte chiar daca e patrata ) acum daca reusesti sa fii cu el, multa bafta p:*:*p d:Xlce