| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a întrebat:

Am si eu o mica problema. Imi place de un baiat. Este mai mare ca mine dar nu stiu cu cat. Vreo 2-3 ani, nu mult. Problema este ca m-am cam facut de rusine in fata lui.crying Nu stiu ce sa-i spun. Cum sa il bag in seama.Sunt cam timida si el la fel. Mi-e rusine de el. Va rog raspunsuri sincere. Spuneti-mi ce sa ii zic. Cum sa il bag in seama. Multumesc.

3 răspunsuri:
| Andreea_8743 a răspuns:

Cu ce te-ai facut de rusine? Fi si tu putin mai tacuta happy si apoi incearca sa vorbesti cu el iesiti la un film ceva smug

| ioandreii a răspuns:

Nu incerca sa pari alceva decat esti, nu creea o lume a ta imaginara in care tu te privesti cu inganfare si esti cea mai deosebita. inceraca sa fii realista, incepe discutia cu lucruri simple, banale, invata sa razi de micile tale defecte nu sa te complexezi...
toti avem defecte dar nu trebuie sa ne stresam prea tare... iesi din starea de tristete si scoate-l si pe el din aceasta stare; glumeste fii vesele si bucuroasa.
mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, pai nu stiu, relaxeaza-te gandeste-te ca e un sim plu amic.intra in vorba cu el.La inceput cu intrebari obisnuite, apoi incearca incet incet sa-i spui ca il placi. Daca tot veti astepta unul dp altul nu veti ajunge la o intelegere, da`pai la o relatie!happy:*