anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am si eu o mică problema, nu-i gasesc o rezolvare, lucrez lacrez intr-o firma de ciocolata si o doamna ma intreaba dintr-odata daca am permis,si i-am spus ca nu,si am mi-a zis ca stie de la fata ei ca am,i-am cerut numarul de telefon al fetei dansei si s-a scuzat ca nu stie sa umble pe telefon, dar mi-a dat facebook-ul ei de care eu stiam, dar nu am stiut ca este fata ei. Pe fata o cheama Nicoleta invata la acelasi liceu unde am fost si eu am vorbit cu ea pe facebook, mai multe, de hobby-uri, ce ne place, ce nu ne place etc. Si apoi mi-am facut curaj sa ii cer numarul de telefon, mi-a zis cum ar putea ea sa dea numarul unui tip de care cica nu il cunoaste si de care o intreaba pe a ei mama de mine, i-am propus sa iesim la un suc pentru a ne cunoaste mai bine si a fost de acord cu asta si mi-a dat numarul ei fara sa mai strea pe ganduri am mai vb ce am vb si asa a trecut ziua.
Dar azi cand am vb din nou cu ea imi zise ca este acasa cu a ei si imi trimite urmatoarele mesaje "Cum sa ies cu tine pe afară când nici nu ne cunoaștem mai bine si Ce încredere pot avea eu în tine?" Raspunsul meu fiind urmatorul "Daca iesim, vom iesi ca doi oameni normali care se cunosc mai bine, nu ar trebui sa iti faci griji de ceva, ca nu se intampla absolut nimic rau " si apoi a mai urmat um mesaj si este si ultimul "Nu cred că voi ieși, nu te supăra".

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate nu te place

| darrio2007 a răspuns:

Dar daca ea ar fi vrut sa se intample ceva rau? Si tu i-ai zis ca nu!

| Dismally a răspuns:

Ce liceu ai facut? ca nu am inteles nimic din ce ai scris.

| JustStitch a răspuns (pentru Dismally):

Eu am terminat un liceusi acum ea invata in aceelasi liceu, asta am vrut sa zic

| WaterDrop a răspuns:

Deci esti intr-un liceu si lucrezi la o fabrica de ciocolata si nu ai nici permis.Sau ai permis? Probabil ei nu`i place ciocolata. Ce sa faci, n`ai ce sa faci sad

| JustStitch a răspuns:

Eu vreau sa ies cu ea dar nu prea vrea eri a fost draguta cu mine si azi nu mai era asa de draguta cum iera ieri, nu stiu de ce, probabil din cauzi prietenilor ei, care influenteaza negativ, in 4 ani de liceu care i-am facut acolo unde este si ea, barfa era la moda zilei, si ma gandesc sa nu fi auzit ceva minciuni, in acei 4 ani am inceput aa imprietenesc cu toata lume sa ii cunosc mai bine mai ales pe fete si se auzea pe urma ca ma dau la tot liceul si chesti neadevarate, nu stiu ce pot face in situatia asta chiar imi plape un pic de Nicoleta deoarece avem ceva in comun, punem accentul pe suflet, nu i-am zis ca o plac am de gand sa o fac sa isi de singura seama de asta si mai e ceva. de ce tot intreaba de mine? mama ei imi spune ca Nici intreba de mine, oare de ce