| tinutzzza a întrebat:

Buna am si eu o mica problema nu stiu daca m-am indragostit de un baiat, nu stiu daca e iubire sau ceva normal, imi puteti da un sfat.Acum aproape un an am cunoscut un baiat, nu e el foarte frumos dar mie mea placut de el asa ca am fost cu el dar relatia nu a durat ma mult de 2 zile, am acceptat sa fiu cu el dar in secret cum ar fi.Nu a stiut nimeni,nici prieteni,nici parinti, nici apropiati nimeni, dar in timp ce eram cu el a inceput sa se auda vorbe.Prieteni mei nu il plac pe el si atunci am hotarat sa ma despart de el,nu simteam nimic pentru el cand eram cu el, da cu el am tinut legatura vorbeam aproape zilnic, el imi spunea ca ma iubeste dar eu nu il credeam din cauza acelor vorbe care se auzeau.Si acum cand il vad imi bate inima mai tare,ma gandesc la el tot timpul, nu mi-l poate scoate din minte.El si acum spune ca ma iubeste dar eu nu stiu ce sa fac deoarece prieteni nu il plac, nici apropiati.Am inceput sa ies cu alti baieti dar tot la el ma gandeamcryingsi acum la fel nu mi-l poate scoate din minte, nu siu ce sa intampla cu mine imi puteti da un sfat si sa imi spuneti daca m-am indragostit de el sau e ceva normal DAU FUNDA multumes anticipat.

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Bună.

Cu siguranță te-ai îndrăgostit, chiar nu stiu dacă te iubește dar sigur poți trage tu concluzia.

Nu trebuie să-ți pese de părerea altora, acum pe bune.
Nu știu ce prieteni sunt aceea care își dau cu parerea, de parcă ar conta părerea lor.
Sunt doar superficialii. Ție trebuie să-ți placa.

Dacă tot ești îndrăgostită propune-i să formați un cuplu draguț.

Ai grijă de tine.

2 răspunsuri:
| Earthroot a răspuns:

Tu îi numesti prieteni pe aceia care nu te sprijina?
E viata ta, deci incearca sa ti-o traiesti tu, pentru tine, nu pentru altii.
Ei sunt cei care trebuie sa te aprecieze pentru ceea ce esti.