Uau,a fost frumos...eu cred ca tine la tine, el nu a vrut sex, a vrut dragoste
Si eu am patit asta si chiar ma gandeam sa pun si eu aceasta intrebare, in fine ceva de genu.
Sper sa primim niste sfaturi
Normal ca baiatu isi dorea sa se culce cu tine, ti-a dat si de inteles da nu te-ai prins
Buna
Toate astea s-au intamplat pentru ca era vorba de instinctul barbatesc! Oricum, trebuie sa ai grija! E posibil ca data viitoare cand va intalniti si tot asa sunteti voi 2 si un pat, sa vrea mai mult! Depinde de tine cat ii permiti! Dar iti dai seama ca bietii se excita repede si pentru ca v-ati sarutat iar el te mangaia...clar ca s-a excitat si in mintea lui era sex. Bafta!
))) E ceva normal Numai fi asa reticenta Nu vrea sex, vrea sa te simta mai aproape, sa iti arate ca tine la tine Si eu am fost in situatia ta acum vreun an, dar mi-am dat seama ca dormitorul, sarutari, atingeri nu inseamna doar sex
Dupa parerea mea a fost un preludiu foarte frumos.nu cred ca voia doar sex, pentru ca daca tine la tine nu ti-ar propune asta decat daca ar fi foarte sigur ca si tu iti doresti. sper ca te-am ajutat.bafta
Dap.Frumos frumos.Cand un baiat te mangaie si te saruta in dormitor nu inseamna ca are doar sex in capul lui.Nu cine gandeste asa, greseste.Dar sunt si cazuri in care baiatul vrea sex.eu nu cred ca vroia asta, pentru nu tia propus niciodata, acum nu stiu de cat timp sunteti impreuna. Aveti mare grija.Bafta in continuare.
anonim_4396 întreabă: