Buna,Allexutsa!:-)
Este o diferenta cam prea mare intre tine si el.Eu cred ca oricat l-ar aprecia tatal tau, nu l-ar lasa sa fie cu tine intr-o relatie.Baiatul poate tine la tine ca la o prietena sau ca la o sora mai mica. Daca te priveste in ochii nu inseamna ca te place,si nu crezi ca daca il atrageai intr-un fel nu incepea el sa faca vreun gest in sensul asta.
Nu cred ca ar trebui sa-l mai intrebi ceva ci doar uita de el, e prea mare si plus de asta, poate gasesti si baietii de varsta ta draguti.
Sincer nu vreau sa te dezamagesc. dar nu prea e de nasu tau + ca ala are aspirati mai mari. are 22 de ani. crezi ca siar dori sa fie vazut cu o fata de 14. ani. nu te supara pe mine. dar crede-ma nu ai km. daca aveai 16 mai era ceva ceva.dar asa. Poti incerka sa iti exprimi sentimentele dar cu grija si vezi poate totusi ai noroc. bft
Buna. Pentru o problema ca asta cel mai bine e sa te sfatuiesti cu parintii pentru ca ei iti pot da cele mai bune sfaturi ...insa nici odata nu stirca sa incerci si avand in vedere ca l-ai caracterizat ca pe un baiat "educat si destept" merita sa incerci