| Lora06 a întrebat:

Bunahappy
Am si eu o nedumerire...care pot sa spun ca ma macina.Sunt Lora si am 17 ani. Iar acum 2 saptamani am avut niste mici jocuri cu prietenul meu, eu ramanand doar in chiloti, si el gol.In urma acestui joc, mi-a introdus degetul in vagin putin.Acum intrebarea este: de ce mi-e greata si am ameteli de doua zile? posibil sa fiu insarcinata? sau poate e din cauza faptului ca acum 2 zile am baut si inca nu mi-a trecut mahmureala?happy Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

De la bautura nu are cum sa fi insarcinata cat timp sia bagat doar degetu.

| R_8074 a răspuns:

Nu esti insarcinata, nu are cum. Poate ai alte probleme medicale, si mai ales ca ai baut acum 2 zile. Eu zic sa faci o plimbare in aer liber si o sa iti mai revii. Ameteala se poate datora lipsei de calciu, eu am aceeasi problema, cand ma ridic din pat mi se opreste vederea si ametesc. Si greata poate sa.ti fie de la bautura sau de la mancare.

| euI a răspuns:

Probabil e de a mehmureala ce treaba are degetul cu a fi insarcinata"?

| BlackNights a răspuns:

Inainte sa mai faci oe viito jocuri de astea, macar intereseaza-te CUM POTI RAMANE INSARCINATA! Nu poti ramane doar pentru ca ti-a introdus degetul in vagin! Mai documenteaza-te.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Mahmureala asta-i raspunsul laughing si acum ma intreb cum ai trecut de generala fara sa stii cum se fac copii rolling on the floor adica trebuia sa aveti un contact sexual si el sa ejaculeze in tine pentru asta

| BoTiK a răspuns:

Poti sta linistita in privinta sarcinii.Nu se pune problema de o sarcina deoarece degetul prietenului tau nu contine spermatozoizi.Este sigur din cauza alcoolului din sange care acum se dilueaza. Fundabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor prea tare

| marianm a răspuns:

E de la bauturalaughing

| sabiiina15 a răspuns:

Nu e sigur de la astalaughing

| Lora06 explică:

Am uitat sa mentionez, mi-a veenit si menstruatia acum 2 zile, dar mai redusa.