Nu, nu este normal sa nu ai menstruatii regulate la varsta ta. dar mult mai grav si mai anormal este sa ai viata sexuala de 1 ani si jumatate si sa nu fi fost la ginecolog. Orice femeie normala se duce la ginecolog in prima luna de la inceperea vietii sexuale si apoi regulat, macar o data pe an. Tu vrei sa te sinucizi? Pari o femeie normala, nu pari bolnava psihic, in mod cert stii sa scrii si sa citesti, deci ai fost la scoala, ai acces la internet, deci nu locuiesti intr-un cort sau intr-un bordei departe de civilizatie. Nu inteleg de ce te comporti ca o femeie inapoiata, care isi bate joc de viata si sanatatea ei? mersul la ginecolog este o masura de igiena personala, lipsa lui e ca si cum nu te-ai spala cu lunile.
Probabil ai si o problema de sanatate care se poate rezolva mergand la medic. Dar nu mai amana, du-te cat mai repede. Din pacate, acum vine Pastele si daca nu reusesti sa-ti faci o programare repede va trebui sa amani tocmai pe saptamana viitoare, ceea ce este o amanare periculoasa data fiind ca vine dupa 1 an si jumatate de lipsa de asistenta medicala minima.
Eu am 22 de ani si nu imi vine regulat si nu mai sunt virgina de 2 ani. si imi vine si odata la 3 luni la 2. stai linistita ca nu este nimic grav.du-te la un control ca sa te lamuresti acolo ce si cum este bine. poate sa iti vina neregulat si cand vei deveni mamik, depinde de organism. mie mi-a zis domnu ginecolog ca este un dezechilibru hormonal sau poate sa fie o kuza si ca slabesti sau t ingrasi brusc (nu peste noapte) depinde acum de fiecare. eu nu imi mai fac griji.