| swe a întrebat:

Am si eu o nedumerire. Sunt impreuna cu prietenul meu de 4 ani, iar recent ne-am mutat impteuna. Totul este perfect, la fel ca inainte, doar ca am eu o problema pe plan sexual...nu mai simt placerea pe care o simteam inainnte. Ma simt bine cand facem dragoste si el face totul perfect, doar ca nu mai e la fel si nu inteleg de ce. sa fie din cauza ca suntem de mult timp impreuna?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

A intervenit rutina. Obisnuinta, monotonia actului sexual lipsit de fantezii sexuale si/sau de perversiuni, precum si sablonizarea obiceiurilor si efectuaarea lor probabil mecanic, reprezinta "moarte" pasiunii, a atractiei a dorintei de sex. Mai ales daca acesta a devenit banal, fad, fara condimente. Trecerea timpului si lipsa "nebuniilor"sexuale reprezinta inceputul sfarsitului in orice relatie indiferent de cata "inflacarare" a existat la inceput. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Nu lăsa sexul să devină rutină - rutina e moartea pasiunii!
Caută mereu ceva nou - fie și doar puțină frișcă prin locurile potrivite...

| Emilian65 a răspuns:

Pentru ca nu mai depuneti aceeasi pasiune, pentru sex, ca inainte de a va muta impreuna.

| kandaraki a răspuns:

A intervenit monotonia in viata voastra si asta e cel mai rau fiindca daca nu veti simti pasiune va veti plictisi unul de celalalt si asta e cel mai rau. Faceti un copil in asa caz si totul va fi bine

| AliceNeye a răspuns:

E normal ca după un timl sa nu mai fie la fel. Nu ai tu nici o problema, poate ca problema "noastra" e ca ne implicam mai mult decât ei. Incercati lucruri noi, nu lasati momotonia sa patrunda in relatie. Incercati noi "joculețe, pozitii noi, locuri noi " intr-o fraza ( lucruri noi de experimentat ). happy
Pup

| aleku22 a răspuns:

Rutina sa instaurat apare monotonia îti trebuie o escapada...