| sanda001 a întrebat:

Am si eu o nelamurire, adica mai bine spus sunt ingrijorata.Acuma 3 luni am intretinut un contact sexual.si pana in luna trecuta mi-a venit ciclul normal, dar luna asta nu mi-a venit.de terminat, nu s-a terminat in mine, Anticonceptionale nu iau. daca puteti sa imi spuneti ceva, scrieti va rog, Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

Pai in astea 3 luni ai mai intretinut si alte relatii? Acum 3 luni a fost ultima data, din cate am inteles eu...ciclul menstrual poate veni pana la 4 luni peste sarcina. Nu stiu daca la tine poate fi vorba de o sarcina, dar parerea mea e ca trebuie sa faci un test de sarcina pentru a scapa de aceasta ingrijorare! Cunosc multe persoane care au avut ciclu 2, 3 chiar 4 luni peste sarcina, se simteau perfect si nici burtica nu aveau iar dupa ce nu le mai venea ciclu deloc incepeau sa aiba simptomele unei sarcini, burtica crestea vazand cu ochii iar ele erau deja insarcinate de ceva luni si nu banuiau nimic, nimic! Bafta! Si grabeste-te cu testul!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil nu esti insarcinata, dar sigur vei sti numai dupa ce faci un test de sarcina si apoi, obligatoriu, un consult ginecologic.

| vallery a răspuns:

Fa un test de sarcina!

| sanda001 explică:

Mersi mult. dar mi-a venithappymi-a intarziat. oricum ma duc la un control sa vad daca totul e in regula