| deea_6748 a întrebat:

am si eu o nelamurire.am 15 ani si sunt de 2 ani jumate cu un baiat de 17 ani.ne iubim foarte mult.parintii lui ma plac foarte mult si sunt de acord cu relatia noastra.ai mei nu prea.de curand mi-a spus ca s-a documentat pe internet si ca exista posibilitati sa ne casatorim chiar daca nu avem 18 ani.as vrea sa stiu daca este posibil asa ceva.si in ce conditii este posbil.
multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

La 15 ani vrei sa te casatoresti? Scuza-ma ca iti zic, dar esti o copila, vrei sati strici viata pentru un baiat? El daca vrea sa mai astepte, tu acum gandeste-te ca viitorul tau, la scoala, ca ea e cea mai importanta. Sunteti aman2, doi copii, si...chiar ai vrea sa speli, sa calci sa faci mancare, sa faci curat...de la varsta asta?
Eu zic sa te mai gandesti. Si in plus... tiai lasa parintii asa balta, si ai pleca cu el?

21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm eu zic sa mai asteptati... u nici nu ai terminat liceul si vrei nunta laughing

auran
| auran a răspuns:

Draga mea ai cumva alta nationalitate? Nici pe vremea bunicii nu mai suntem asa ca de ce sa te nenorocesti de la varsta asta - bucurate de copilarie, invata ca sa ai mai tarziu posibilitatea sa nu depinzi de el daca nu o sa mearga relatia sau o sa va despartiti - ii inteleg pe parintii tai sa nu fie de acord cu aceasta relatie. Daca va este sortit sa fiti impreuna ve-ti fi si peste 5 - 10 ani.

| dulshe a răspuns:

La 15 ani vrei sa te casatoresti? Scuza-ma ca iti zic, dar esti o copila, vrei sati strici viata pentru un baiat? El daca vrea sa mai astepte, tu acum gandeste-te ca viitorul tau, la scoala, ca ea e cea mai importanta. Sunteti aman2, doi copii, si...chiar ai vrea sa speli, sa calci sa faci mancare, sa faci curat...de la varsta asta?
Eu zic sa te mai gandesti.

cami
| cami a răspuns:

Ce? laughing da, vrei sa spui ca dupa regulile de inainte. el-18 impliniti, si ea-16.
Fata draga, alta treaba n-ai laughing?
Dar acum, trebuie sa mai astepte 3ani, ca sa faci tu 18.

| Stefff a răspuns:

Hmm...si eu am 15 ani...am prieten care are 19 ani...ne iubim. dar totusi nu as vrea sa ma casatoresc cu el de pe acum.am 15 ani...sunt abia o copila.pana la cel putin 22 de ani nici nu as vrea sa fac acest pas.sa nu-mi mai vad capul de griji.Fiecare iti da cate un sfat prietenesc.ai putea sa tii cont de ele...gandeste-te.abia ai terminat 8 clase.pana sa termini facultatea mai sunt cel putin 8 ani...Bafta in continuare si ai grija la pasul pe care il vei face.

| 88888 a răspuns:

Daca este posibil nu stiu insa vreau sa iti spun ca sunt si eu cu un baiat de 17 ani si eu am 15 ani suntem impreuna de 2 ani dar nici nu ne gandim sa ne casatorim de la varsta asta eu acum vreau sa imi termin scoala si pana la 18 ani macar nici nu vreau sa ma gandesc la casatorie si vreau sa iti spun ca ne iubim foarte mult, ne vedem in fiecare zi parintii mei nu imi zic nimic o data ce ma vad ca sunt pe picioarele mele.Nu vreau sa te critic sau sa iei mesajul meu de rau ci doar vreau sa iti spun ca ar fi bine sa mai asteptati macar sa fai si tu 18 ani pentru ca daca te iubeste te asteapta si tu termina-ti scoala ca este si ea importanta la randul ei. Daca ajungeti la casa vostra si va casatoriti acum ce facei de unde bani? De unde mancare? Daca vreti sa aveti un salariu cat de cat pentru a va intretine familia trebuie sa munciti si pentru asta va trebuie scoala bineinteles daca nu vrei sa muncesti ca femeie de serviciu.Scuza-ma daca am gresit cu ceva in vorbele astea dar sa stii ca am spus asta pentru binele tau.Ai grija si astept vesti bune de la tinekiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma voi astea de 15 ani cu prieteni de 19-20.santeti pe picioarele voastre cand sunt parintii de fata, cand santeti cu pedofilii aia ai vostri nu mai santeti pe picioare sigur. voi ganditi? sau credeti ca ganditi? cu care parte a corpului? dar ei cu ce gandesc? vai de viata voastra cea plina de dragoste, care nici nu stiti cu ce se mananca, ce va asteapta mai tarziu.nu aveti minte nici cat un pui de gaina, si cata aveti v-au zapacito niste p... i fara minte si incapabili sa cunoasca o fata matura si sa o mai si convinga sa intretina relatii sexuale cu ei. uitati-va in oglinda si cautativa inocenta pierduta, si copilaria depasita de probleme sexuale mult prea devreme. puneti mana pe carte si terminat-va pregatirea pentru viata care nu e numai cu picioarele in sus, dupa ce ti-a dat ala o boaba de strugure, cu diazepam. obraznicelor.

| Moneyandfame a răspuns:

Hahahahhahahahhaha... faceti-o copii.Va sustin 100%. O sa traiti din alocatiile voastre combinate si o sa dormiti in sali de net.Va urez casa de piatra!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si daca va casatoriti din ce o sa traiti? O sa stati pe spinarea parintilor? E bine sa va ganditi inainte de a face pasul acesta O sa fiti copii cu copii.

| LCD a răspuns:

Cel mai bine este sa astepti. probabil k parintii au motivele lor pentru care nu il accepta.
ai 15 ani, cum sa te mariti?
ai atata timp!
ai sa regreti. cel mai bine, ii asculti p ai tai, esti prea mica.macar de aveam 18 ani. te mai descurcai
ai grijahappy

| gabrieladima a răspuns:

Eu stiam ca te poti casatori la 16 ani dar cu acordul parintilor, dar la fel ca si celelalte persoane care ti-au raspuns te sfatuiesc sa nu avanti asa de tare pentru ca s-ar putea sa fie doar un foc de moment, o pasiune si dupa aceea sa iti para rau.La 18-20 de ani nu o sa mai fi niciodata ca la 15 si atunci o sa gandesti altfel si cand sotului tau la 20 ani o sa i searunce ochii tot la una de 15 si tu o sa fi de 17 nu stiu cum o sa iti vina.Intr-adevar eu am o relatie cu sotul meu de la 15 ani si el avea tot 17 dar ne-am casatorit de un an adica la 24 ani, deci aveam ceva vechime, dragostea a ramas la noi, dar nu poti sa stii ca la fiecare e altfel, de obicei gandirea se schimba.Si noi am avut ceva probleme pe la 18-19 ani dar am trecut peste.Asa ca te sfatuiesc sa mai stai o vreme. A fost o parere, un sfat tu faci cum crezi.Nu te supara

| rox a răspuns:

Hey. v-oti iubii voi, dar lasa casatoria in mama ei! ia gandeste-te la cate mai ai de facut pana la casatorie. ce? tu vrei sa te legi la cap de la 15 ani? pai si adolescenta ta unde se duce? scoala ta? cartile alea care-ti trec prin minte si pe care trebuie' sa la citesti?! gandeste-te si la ce va urma dupa casatorie, presupun ca din cate ai auzit, ai vazut si tu. o sa-ti propuna sa intretineti si relatii sexuale( gandindu-ma ca inca n-ati intretinut) ca nu te ia el de nevasta sa te plimbe prin parc de manuta. Si la ce-or sa simta printii tai gandindu-se ca fetita lor s-a maritat de la 15 ani.Aici ti-s-au explicat multe. e la elegerea ta ce faci. Va puteti iubi foarte frumos si fara casatorie.happy prea devreme.

| nastea a răspuns:

Deea eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sa le explici ca tu il iubesti si ca nu ai putea sta departe de el! despre o casatorie cred ca e devreme sa vorbiti! succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai vai tongue Inca esti un copil, mai ai o scoala de terminat...cand te casatoresti, automat iti asumi niste responsabilitati...pe langa scoala, fara care nu prea faci nimic in ziua de azi, mai gandeste-te la faptul ca esti adolescenta, ceea ce nu inseamna numai ca e una dintre cele mai distractive etape ale vietii, ci si ca o sa ai parte de o gramada de schimbari...in sensul ca tu te vei schimba. Ai de gand sa te casatoresti la 15 ani si sa divortezi la 17? Mai bine vezi-ti de alte treburi, si ai rabdare sa mai cresti. Am mai spus si repet: esti inca un copil, un "foarte" copil chiar, daca iti trec prin cap astfel de lucruri. No offence, dar ca sa incepi sa te gandesti la asta trebuie sa fi trecut prin anumite etape ale vietii si macar sa ai cunostinte generale despe unele lucruri... ceea ce din cate se pare, tu nu prea ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deea draga...scuze ca iti spun dar esti un pic loko...cum dreacu sa te mariti la 15 ani? tu crezi ca prietenul tau te iubeste? sau cine stie ce ganduri are cu tine...cata vrajeala p el! daca ar fi un baiat calumea ar sta cu o fata d varsta lui...nu cu o copila p care o vrajesti in 5 minute si 4 miscari! eu am 16ani si stau cu o fata mai mare cu aproape un an ca mine... dar nici gand d casatorie...cand e vorba d iubire... pai iubire sa fie dar,,, cand e vorba d carte... pai tot sufletul acolo il pui! deea parerea mea e sa pui mana p carte...lasa mai usor dragostea ca te trezesti peste cativa ani ca nu ai ce sa dai la copiii d manacare! si parintii tai o sa fie la 3 metri sub pamant! scuze daca am zis cv gresit dar cred ca TEPES are dreptate ce spune! mult noroc in continuare si ai grija d tine! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic mai bine du-te in padure

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar asa, mai asteapta, uite si eu sunt cu prietena mea de doi ani si parinti ei nu o lasa sa vb cu mine pentru ca ea trebuie sainvete cu toate ca are 19 ani si este clasa a 12 a, dar o astept si ne intalnim fara sa stie nimeni. aasa ar trebui sa faci si tu si sa iti termini scoala

| caroolina a răspuns:

La 15 ani? Sar putea. dar esti prea tanara pentru a te casatori? tu nu ai terminat inca liceu si vrei sa te casatoresti? eu spun ca esti prea tanara.Sora mea a facut o greseala mare la 16 ani s-a casatorit Daca vrei sa-ti spun cum s-a terminat povestea trimite un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna numele meu e bogdan. si in situatia ta am fost si eu nu-mai ca la mine na mers, totush iti dau un sfat, nu trebuie neaparat sa va casatoriti. e de ajuns c va iubiti chiar daca parinti tai nu sunt d acord pentru ca dragostea invinge mereu nimic nu e mai presus de dragoste sh iubire

| Minnie_8038 a răspuns:

Doooamne fata mea :o. ai chef de pe acum sa stai la cratita? laughing. Se poate de la 16 ani sa te cununi, dar doar religios, cu toate ca e absurd si nu cred ca ar aproba nimeni asa ceva, poate doar in prezenta parintilor si oricum... scuze ca ma bag, dar esti un copil fara minte. poate te iubeste acum, dar cand te-oi mai si "casatorii" cu el. cel mai bine vezi-ti de scoala ca nu se termina lumea la el. stai linistita ai tot timpu`. si crede-ma decat cu barbat in casa, mai bine la mama acasa laughing love struck