| miky_3780 a întrebat:

am si eu o nelamurire...
Am cunoscut un baiat de Florii. M-a invitat a doua zi la o cafea si am acceptat deoarece chiar imi placea tipul! Am stat aproape toata ziua impreuna. Au mai urmat cateva iesiri iar dupa 5 zile m-am si culcat cu el. S-a mai inamplat inca de 2 ori de atunci dupa care a plecat la tara timp de o saptamana. Am vb aproape zilnic la tel iar in una din zile mi-a spus ca el de fapt nu isi doreste o relatie serioasa dar cu toate astea isi doreste sa ramanem prieteni! Daca suntem impreuna si ma suna cineva devine foarte curios in legatura cu persoana de la tel si daca afla ca era baiat imi da impresia ca nu-i pica bine!
Uneori chiar cred ca suntem de fapt impreuna dar uneori nici eu nu stiu ce sa mai cred... Poate ma ajutati voi cu un rasp, pentru ca eu deja simt ca imi pierd firea si recunosc ca nu-mi este usor sa fiu in preajma lui! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ioanaa a răspuns:

Faptul ca ai ajuns cu el in pat dupa 5zile nu e chiar ok (nu te cert, nu te judec), dar el normal ca nu a ramas cu o impresie chiar buna despre tine. Mai bine te indepartezi incet de el, pana nu ajungi sa suferi prea mult. Cat despre "gelozia" lui atunci cand esti in oras cu cineva, e ceva oarecum normal, nu te lasa influentata de asta. O sa vezi ca vei gasi pe cineva care sa te aprecieze, el nu merita.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acorda multa intelegere unui prieten chiar daca ar fi vorba de alta femeie.Nu forta lucrurile in cea ce priveste relatia voastra.prieteniile noastre nu-s numaidecit si iubirile noastre.Ca evoluiaza citeodata da dar in cazul vostru nu e cazul deocamdata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija de cine iti va placea de acum incolo pentru ca s ar putea sa ti se mai intample

auran
| auran a răspuns:

Ramaneti prieteni si atat, daca el nu-si doreste o relatie serioasa iar tu suferi, este mai bine sa nu mai aveti relatii sexuale (sau ma rog, daca doresti, poti avea - numai ca la un moment dat vei avea impresia ca-si bate joc de tine)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca tipul a fost serios. Vrea o relatie fara obligatii, in care sa va simtiti bine, dar fara legaturi, fara urmari. Iar o femeie care ajunge in pat cu un barbat dupa 5 zile vrea acelasi lucru. Nu-mi spune ca tu vrei o relatie serioasa fiindca nu te cred. Daca simti ca un barbat are potential de a te face sa te indragostesti de el, nu te culci cu el ca sex sportiv, fara sentimente, astepti sa apara intimitatea, sentimentele, caldura.

| AllenTJ a răspuns:

Daca te mananca, asa patesti! Lasand gluma la o parte, pentru ce mai stai cu el? El ti-a zis clar ca vrea doar sa se fu7a cu tine, draga mea eu zic sa gasesti altu si sa nu mai fi asa usuratica happy Cheers

| ramona_5587 a răspuns:

Sunt de acord cu allanj...ar trebui tu sa renunti la el... este clar ca el vrea doar relatie sexuala cu tine, deci aventura...
o fata nu ar trebui sa se lase chiar asa de usor lasa-ta de val... mai trebuia sa astepti...
sfatul meu este sa il lasi si sa iti cauti altul

| miky_3780 explică:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! Adevarul este ca m-ati cam pus pe ganduri! Incep si eu totusi sa-mi dau seama ca nu am procedat chiar atat de corect dar faptul este consumat acum, timpul inapoi nu-l mai pot da!