| diutza a întrebat:

am si eu o nelamurire.am doi prieteni pe nume alina si florin... florin o place pe alina iar eu si cu alina suntem prietene...atunci cand alina nu e la scoala florin imi face mie "curte"...nu stiu ce sa mai cred...in rest cand e cu alina se poarta indiferent cu mine... sfat?tongue

17 răspunsuri:
| tukhey23 a răspuns:

Nu stiu, sorryhee hee

| Cryss a răspuns:

Eu zic sa nu ii dai atentie lui Florin fiindca nu stie ce vrea happy. Daca zice ca ii place de Alina si in lipsa ei se da la tine ii clar ca e nehotarat happy. Nu merita sa iti pierzi timpul cu astfel de oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pune piciorul în prag.
Ori cu ea ori cu tine.
Pa, pa.

| alexam a răspuns:

Let it be... fii amica sau colega, in nici un caz prietena! Daca vrea, sa fie cu tipa, tu sa fii cu un altul... mai serios si care sa stie ca te vrea pe tine! Poate e doar impresia ta, poate de fapt nici nu se da la tine, cum se zice... happy

| cotzobel a răspuns:

Nici el nu stie ce vrea...ar vrea si cu tine, ar vrea si cu ea...Ar trebui sa nu ii dai atentie. eventual vorbeste cu el, posibil sa interpretezi tu totul gresit.

| DenissaDeea a răspuns:

Nu stie ce vrea! e putin cam cu capul in nori, se pare ca ii fuge ochii dupa fete, nu ii da atentie daca crezi ca alina tie prietena cu adevarat, cred ca si alina ar merita sa stie adevarul, ce face florin in lipsa ei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-i intrebarea vitala ca apatongueE CINE PLACI?

mlm
| mlm a răspuns:

Daca tii la colega ta, este bine sa nu il bagi prea mult in seama pe prietenul ei cind ea nu este, nu merita sa-ti pierzi prietenia pentru ca prietenul ei este mai fustangiu, dar nici sa ai zici prietenei tale ca el se baga cu tine in seama nu este bine, ceea ce trebuie tu sa faci este sa-ti vezi de treaba ta si lui sa nu ai prea dai mare importanta.

eileen
| eileen a răspuns:

Nu se merita sa strici prietenia cu o fata pentru un baiat, de aceea, iti recomand sa discuti serios cu Florin si sa ii spui care sunt limitele, eventual sa faci in asa fel incat sa nu mai stai prin preajma lui.

| JustMeFlory a răspuns:

Mai bine nu il bagi in seama.cum sa ii placa de alina daca el se da si la tine? cred ca vrea mai mult sa se joace cu voi.nu strica prietenia cu alina pentru florinwinking

| anonima4all a răspuns:

Eu zic sa te km indepartezi de el pentru ca o sa-ti strici relatia cu Alina si nu e bine s ava certati din cauza unui baiat care poate vrea sa se joace cu voi.si doar sunteti prietene!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi incearca si el norocul. Daca alina e prietena ta, ar trebui sa-l ignori pe florin, ca asa fac prietenele.

auran
| auran a răspuns:

Depinde pe cine vrei sa ai aproape in continuare, pe Alina sau pe Florin
va trebui sa discuti cu unul dintre ei in functie de ceea ce-ti doresti si tu

| Lorenada a răspuns:

Ar trebui sa il intrebi pe Florin ce vrea el de la tine si cu ce scop iti face curte. Si sa-l pui sa aleaga ori tu ori Alina. Dar daca tie iti place de el fa tu primul pas. Succes...

Răspuns utilizator avertizat
| AllenTJ a răspuns:

Daca ai ceva in cap sti ce sa faci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Raspunsul meu este:Spune-i Alinei ce se intampla, roag-o sa discute cu el

Cu placere!