Bună.
Și un test de sarcină de ce nu faci? Posibil să te fi semnat.
Pa, pa.
Buna, este posibil sa fi insarcinata chiar daca ti-a venit menstruatia foarte putin pentru ca organismul lupta sa fie " normal" Fa un test de sarcina sa te linistesti si daca nici acesta nu te convinge, du-te la un medic ginecolog, o consultatie costa in jur de 80-100 lei. Bafta si aveti grija data viitoare. :*
Menstruatia poate veni si peste sarcina in primele luni. faptul ca ai avut o menstruatie diferita de celelalte este un semn de intrebare. fa un test de sarcina pentru linistea ta.
Si-a dat cumva drumu in vagin? Daca si-a dat drumu in vagin exista anumite riscuri.
Si eu am patit la fel. Din cate am inteles ar fi posibil sa fi chiar daca ti-a venit menstruatia. Fa un test de sarcina pentru linistea ta.
DA se poate dar nu ai facut bine deloc. sexul este permis doar in familie mai bine du-te la un medic k ti-s-a dus oricum virginitatea cati ani ai?
Am 22.nu sunt casatorita legal dar stam impreuna. dupa calculul meu eram in perioada de ovulatie, chiar n stiu ce sa fac.am tot asteptat,
E posibil sa fi ramas, fa un test de sarcina. Data viitoare foloseste naibii prezervativul, daca il foloseai nu mai aveam grijile astea pe care le ai tu aucm.
Sper ca te-am ajutat. funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz