Nu sa te desparti asa o data,impune-i niste reguli, adica sa fie mai atent cu tine, sa faca tot posibilul sa iti arate ca te iubeste asa cum spune.si daca nu se tine de cuvant, iei masuri
In primul rand planurile pe viitor nu se fac asa, si 2º rand un iubit adevarat nu te trateaza asa nu te iubeste deloc e un nesimtit.
Nu-ti mai face planuri ca rareori se realizeaza!
Eu cred ca el asa e,genul mai singuratic, irascibil, inchis...
Si faptul ca nu va vedeti nu mi se pare un motiv de despartire intemeiat din moment ce aveti amadoi scoala si alte treburi!
Ca nu vrea el sa ve vedeti cum trebuie si ca puteti mai des e fix problema voastra si trebuie sa il intrebi direct si fara menanjamente ca totusi aveti 7 luni impreuna! Obliga-l sa raspunda!
Si ce planuri aveti daca nici nu prea va vedeti? eu cred ca el gte cam duce cu vorba...acuma na, tu stii ce e intre voi dar din cate ai scris mie asa mi se pare
Daca chiar si-ar dori o familie cu tine ar face posibilul si imposibilul sa va vedeti cat mai des si sa stati impreuna cat mai mult
Planuri mai mult are el... vrea sa ma mut la el sa facem un bebe cam mereu imi zice sa raman la el...acuma nu stiu eu va intreb pe voi astept parerea voastra DAU FUNTITA:*
Nu ca nu poate sa vie la tine, dar pur si simplu nu vrea. Poate ca chiar tine la tine, dar sa tzinut cu adevarat, mai important pentru el avea sa fi tu ci nu altceva.
Bananacantareata87 întreabă: