Incerca-ti sa faceti in asa fel incat preludiul sa dureza mai mult.Barbatii pot deveni peste masura de excitati si in 10 secunde, dar in cazul partenerelor lor lucrurile stau altfel.
Fa-ti un control la ginecolog sa te doara la inceput da, dar sa te usture nu trebuie.
Buna, incearca inainte sa te exciti mai tare, ca sa se umezeasca vaginul, un preludiu mai lung este indicat.
Nu esti excitata cum trebuie. Poate nu te-ai udat calumea si atunci devine greu de penetrat si dureros chiar.
Se numeste infectie " o rezolva ginecologul.
AR trebui sa il pui sa iti faca sex oral inainte de penetrare.
Sex 1h la viteza cu fernando 'se stie "
Probabil ai o infectie genitala, o candidoza. Mergi la ginecolog pentru examen de secretie.
Mai mult ca sigur ai o infectie daca te ustura ...si cel mai bine ar fi sa mergi la un control
Nu e chiar usturime, e mai mult durere dar pentru cateva secunde pana introduce penisu calumea
Hihi...am aceeasi problema ca tine eu nu mai sunt virgina de vreo 4 luni recunosc ca nu o facem chiar in fiecare zi ca na... dar am si eu durerea d ecateva secunde
din cate am auzit de la altii e din cauza ca inca nu am un vagin atat de largut si ca si preludiul conteaza
daca tu ai trecut deja de faza cu vaginul si preludiul e ok incearca sa dai pe la medicul ginecolog. :*ai grija tine
anonim_4396 întreabă: