| bb_5971 a întrebat:

am si eu o nelamurirebig grin deci am cunoscut un baiat acum o luna si de atunci ne-am imprietenit(ne sunam, iesim pe afara, vine la mine sau ma duc la el, etc)si am ajuns la concluzia ca imi place de el...aseara un prieten comun i-a spus la baiatul acela ca mie imi place de el iar el a raspuns astfel:mergi no, vezi sa nu! ma poate lamuri cineva ce a insemnat acel raspuns sau daca ar trebui sa merg mai departe si sa imi arat sentimentele fata de el.

Răspuns Câştigător
| cucu :> a răspuns:

Nu cred ca o relatie se poate incepe printr-un prieten \prietena. Trebuie sa faci tu sau el primul pas.
Si de aceea a spus si asa. Normal e cand tii la o persoana indiferent cat de timida esti fa`ti curaj si spune-i in fata.
Nu te papa x_x. Din contra poate o sa fie o relatie de viitor >:d<
Succes!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca nu l-a crezut pe acel prieten ca tie iti place de el.Ar trebui sa vorbesti cu el sa vezi atunci cum reactioneaza in fata ta.Ca eu cred ca nu l-a crezut pe acel dandu-i acel raspuns.Sau putea sa zica "vezi sa nu" ca si cum nu vrea sa stea cu tine. Dar eu cred ca prima varianta este buunawinking

| sallysirop a răspuns:

Hmmm, eu zic ca nu l-a crezut pe baiatul acela. Si ar trebuie sa mergi mai departe si sa iti arati sentimentele fata de el... pentru ca nu ai nimic d pierdut doar de castigat, pe urma sa nu regreti ca nu i-ai aratat. iar daca nu vrea sa fie cu tine mergi mai departe nu e singuru baiat de pe planeta asta care o sa se poarte cum s-a purtat el, poate chiar si mai bine. o sa vezi, o sa fie bine. Succes! big hug

| Floreenofficial a răspuns:

De ce nu ii spui tu in fata? Poate s-a gandit ca ala isi bate joc de el.Pana la urma, n-ai ce sa patesti.In cel mai rau caz te poate refuza! thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui in fata si daca iti da un raspuns din care nu intelegi nimic il rogi sa iti explice.