| bb_5971 a întrebat:

am si eu o nelamurire...de ceva timp imi place de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine...baiatul nu stie acest lucru pentru ca imi este frica sa ii spun(cred ca imi este frica de respingere)si ma simt si un pic complexata pentru ca am picioarele mai groase si cred ca nu s-ar uita la mine.de o saptamana acel baiat tot vine la mine in vizita si intr-o seara m-am sarutat pe obraz si se tot uita in ochii mei. oare ii place si lui de mine?

Răspuns Câştigător
| Rebecca_4606 a răspuns:

Pai... din moment ce te cauta si din cate observ inainteaza in relatia voastra eu cred ca te place pentru ca nu ar face lucrurile astea degeaba.

Fi si tu mai dragastoasa cu el poarta-te altfel incat sa-si dea si el seama ca il placi!

Bafta:*

2 răspunsuri:
| TąNyą a răspuns:

Cred ca da. Cel mai ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa-i spui ca-i placitongue daca te iubeste, te iubeste asa cum esti :p

| panda_3737 a răspuns:

Stii vorba aia "incercarea moarte nu are". Fa-ti curaj si vorbeste cu el.Chiar daca te respinge nu dispera "un sut in fund e un pas inainte". Ai grija de tine si fii increzatoare. O sa fie binebatting eyelashes.