| Sonia_8044 a întrebat:

Am si eu o nelamurire de ceva timp:mi-am inceput viata sexuala de aproximativ 3 luni si inca nu am ajuns la orgasm, trebuie sa ma ingrijorez?

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ai uitat sa mentionezi si varsta! Nu ai practicat inainte Petting-ul?! Ar trebui sa stii ca oamenii evolueaza foarte diferit din punct de vedere erotico-sexual, datorita mai multor variabile, ca: dat genetic, experienta anterioara, grad de deschidere spre cunoastere si experimentare, afectiune si realationare, incredere ion partener, dar si "stiinta" lui, etc.

Si, nu uita: orgasmul nu este nici obligatoriu, si nici de fiecare data musai! - este o posibilitate sau privilegiu, care vine atunci cand mintea si corpul sunt pregatite corespunzator!

Suuccess!

| Demo8k a răspuns:

Nu trebuie sa te ingrijorezi, poate nici nu sti ce e ala orgasm.
Unele fete ajung si in 2 minute la orgasm pentru ca stiu cum.

| RainBow_2697 a răspuns:

Nu stiu ce să zic.
Unele fete nu ajung atat de usor la orgasm.
Incearca sa-ti incrucisezi picioarele [sa stai pe un scaun, ceva de ganu ăsta] si sa faci miscari ritmice cu musculatura vaginala, poate atunci vei simti mai multa placere.

| ysa a răspuns:

Relaxeaza te si savureaza momentul, e ff simplu. daca t gandesti tot timpul sa ai orgasm, esti incordata si nu simti placerea. succes

| Nik a răspuns:

Pai daca barbatul foloseste prezervativ nu ajungi foarte usor la orgasm si daca nu il folosea ar trebui sa te duci la un ginecolog