| Alle548 a întrebat:

Buna, am si eu o nelamurire...
Inainte ma terminam normal acum cand fac dragoste cu iubitul meu ma termin cu jet, pana acum o săptămână nu mi s-a mai intamplat asta... A mai patit cineva stie cineva de ce?

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Se numeste "squirt" sau "female ejaculation". Unele femei ejaculeaza, altele nu... cele mai multe nu. Una peste alta, in caz ca te simti cumva jenata de chestia asta, nu ai de ce. Pe mine de exemplu, ma excita maxim atunci cand se intampla asta.

| Alle548 explică (pentru wildthing):

Da am inteles... Ce nu intelegeam de ce pana acum nu s-a inamplat mi se pare ciudat

| wildthing a răspuns (pentru Alle548):

Asta doar tu poti sti... poate abia acum ai depasit un anume prag de excitare, poate ai fost stimulata mai intens decat pana acum...

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Inseamna ca iubitul tau face treaba buna

| ania a răspuns:

Ai fi mai mai fericita si cu constiinta libera daca nu ai face sex deloc fara casatorie.

| FreddieM a răspuns:

Da, eu cu partenera mea. Era puțin rușinata, dar i-am explicat fenomenul. Acum nu-i mai pasa, face,, pipi'' într-una.
Cheers

| Octavian81 a răspuns:

Ciao!
Cand squirtezi, inseamna ca orgasmul tau e mai intens, profund si mai puternic. Un procent foarte mic de femei pot squirta, asa ca te poti simti una dintre fericite. Pentru barbat e excitant cand o femeie squirteaza.
Mie mi-a squirtat o tipa direct in gura in timp ce ii faceam sex oral.
Placeri cat mai intense!