Testul este doar orientativ, nu are o siguranta mai mare de 98%. El nu decide daca esti sau nu insarcinata, este doar un test orientativ inainte de a merge la ginecolog. Oricum, intotdeauna un test negativ se repeta dupa 3-4 zile (sau mai mult) obligatoriu din prima urina de dimineata si intotdeauna, daca menstra nu a aparut la data stabilita, este necesara consultatia ginecologica pentru a exclude sarcina. Tu te-ai grabit sa excluzi sarcina desi nu ai facut nici jumatate din manevrele necesare, asa ca nimenu nu poate sti daca esti sa nu insarcinata. Repeta testul de sarcina si apoi mergi la ginecolog si nu uita ca testul nu este niciodata ceva sigur, doar orientativ.
Testele astea arata destul de des negativ fals.
Trebuie sa treaca 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat ca sa poti fi cat de cat sigura si trebuie sa iti faci 2-3.
Dar sincer, dupa starile pe care le descrii...e posibil sa fie si o sarcina. De asemenea e posibil sa fie stari induse de stres.
Daca nu ti-l faci corect, o sa iasa negativ. Trebuie facut dimineata, cu prima urina. De asemenea, daca a trecut prea putin timp de la contactul sexual neprotejat, iarasi e o problema. Trebuie sa treaca cel putin trei saptamani. Tu ai ciclul regulat? Daca nu, aceste intarzieri sunt normale. In cazul in care insa, e cat de cat regulat, ar fi bine sa mergi la un medic. Chiar daca nu esti insarcinata, nu e ok sa nu-ti mai vina menstruatia. Inseamna ca undeva e o problema: o dereglare hormonala, afectiuni ginecologice, o raceala etc.
Faza e ca eu l-am facut seara ca mi s-a spus de la marmacie ca nu conteaza daca il faci dimineata in timpul zilei sau seara...
Pai daca ai facut sex neprotejat e foarte probabil plus ca ti-a intarziat si menstruatia.
Testul de sarcina se face dimineata cand urinezi prima data, atunci iese rezultatul corect, mai fa unul maine dimineata.
Mult noroc!
Multumesc
Multumesc
Cel mai bine e sa faci 2 teste sau chiar 3. Daca stii ca ai facut sex neprotejat. Poate sa fie si o dereglare hormonala.
beausingurlamasamea întreabă: