| babydol a întrebat:

am si eu o nelamurire:poti sa ramai insarcinata daca iei anticonceptionale si baiatul ejaculeaza inauntru?

Răspuns Câştigător
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Stai linistita ca nu se intampla nimica. dincontra esti in avantaj.Pastilele astea iti curata fata de toate impuritatile.Asa ca da-i bataie acolohee hee

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul este extrem de mic daca indeplinesti concomitent urmatoarele reguli:
1. anticonceptionalele sunt recomandate de medic.
2. le iei exact conform recomandarilor.
3. nu uiti si nu intarzii nici o pastila.
4. nu iei alte medicamente (in special antibiotice) in acelasi timp.

Abh
| Abh a răspuns:

Singura metoda contraceptiva eficienta 100% este ABSTINENTA!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, dar riscul e foarte foarte mic. Mai mic de 1% dacă le iei în fiecare zi la aceaşi oră.

| Andreeagen a răspuns:

Daca conceptionalele sunt contrafacute sunt sanse marihee hee daca nu... ma indoiesc ca o sa ai surprize neplacute

| Lora_6439 a răspuns:

Daca le iei la ore fixe si nu se intampla sa uiti de ele, nu ai cum sa ramai insarcinata.

| alexxaz a răspuns:

Pai anticonceptionalele se iau intocmi pentru a nu ramane insarcinata! Asa ca nu trebuie sa-ti faci griji!
Important insa e sa le iei corect: in fiecare zi la aceeasi ora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iei pilulele in fiecare zi la aceeasi ora poti sta linistita ca nu se intampla nimic.Mare atentie in cazul in care iei antibiotice deoarece efectul anticonceptionalelor scade simtitor. Pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă ai pilulele recomandate de către medic, nu.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l

| micuta_7316 a răspuns:

Cum au spus si fetele de mai jos, sunt riscuri foarte mici daca le iei in fiecare zi la aceeasi ora, insa totusi ai grija si, zic eu ca CEL MAI SIGUR MOD de a te proteja ramane prezervativul. take care>big grin