| Monika_3660 a întrebat:

Am si eu o nelamurire sa-i zic asa.De doua luni vorbesc in fiecare seara cu un baiat si ne intelegem foarte bine, ne povestim aproape orice si avem multe lucruri in comun.Nu l-am cunoscut personal si nu l-am vazut fata in fata, ne-am cunoscut pe mess ca sa zic asa.Acum el spune ca iar face placere sa ne intalnim si sa ne cunoastem.si acum nelamurirea.Eu am 15 ani iar el 20 si da stiu ca un baiat de 20 nu prea ar avea la ce sa se gandeasca cand vb cu o pustoaica de 15, dar eu chiar cred ca nu este asa insa am si indoieli. Un sfat va rog, sa ma intalnesc cu el sau nu?

8 răspunsuri:
| volgian a răspuns:

Depinde cat de multa incredere poti avea in el. Eu zic sa nu te duci deoarece e plin netu de obsedat si pedofili care vor numai sa profite de naivitatea tinerilor. Daca u crezi ca merita riscu, du-te.

| gya_5588 a răspuns:

Eu cu prietenul meu ne-am cunoscut tot pe mess.am vorbit cam o luna, dar povesteam cate-n luna si-n stele si abia asteptam sa intru sa vorbesc cu el.treceau ore si nu ma dezlipeam de calculator. aveam 17 ani iar el 19. el avea ceva experienta, eu nimic.ne-am intalnit intamplator dupa o luna,am schimbat cateva vorbe, imi batea inima sa-mi sara din piept, iar apoi am continuat sa vorbim pe mess inca o saptamana.de data asta am stabilit sa ne intalnim si simteam ca ma indragostesc de el.ne-am sarutat si e fost cel mai frumos sarut din viata mea.maine se implinesc 2 ani si 5 luni de atunci si de cand noi suntem impreuna.:X:X:X:X
da-i o sansa.acum nu pot spune ca o sa fie sufletul tau pereche cum s-a intamplat la mine, dar daca nu vorbesti cu el, nu-l cunosti face2face nu ai cum sa afli.

| xoxo13 a răspuns:

Acum depinde si ce ar vrea acel baiat de la intalnire. Daca vrea doar sa va vedeti din astea ai putea sa vi cu 2 cele mai bune prietene. Eventual ca sa nu se simta aiurea tipu ii spui ca e un baiat de nota 10 si ai vrut sa il prezinti si prietenelor. Ideea cu fetele pentru cazul in care ar avea ceva idei mai XXX. Iar fiind mai multe fete e ca si o protectie sa nu incerce ceva. Asta pentru orice eventualitate. Ai putea sa incerci sa vezi intentiile lui. Pentru ca in ciuda faptului ca are 20 poate fi si un baiat bun. Nu neaparat daca are 20 gata vrea ceva de la tine.

| Maria123 a răspuns:

Vrea sa va intalniti ca iubiti sau ca prieteni? Oricum ar fi,n-ai ce sa patesti daca te intalnesti cu el,important este sa nu te duci la el acasa,la el in masina, la petrecerea unui amic de-al lui si as zice nici in locuri pe care nu le cunosti si desigur, nu noaptea.Asa ca daca iti doresti sa-l intalnesti nu vad nimic rau in asta, ca n-are ce sa-ti faca pe strada.Desi multa lume joaca teatru pe net poate totusi el nu e asa, dar e bine ca ai indoieli.Chiar si dupa ce va intalniti sa nu fi asa de sigura de el de la prima intalnire pentru ca probabil o sa poarte foarte frumos, poate se preface si daca te lasi sedusa o sa crezi ca e tot ce-ai visat si n-o sa observi cand isi arata adevarata fata. Oricum tu stii mai bine ce-ati vorbit pe mess tot acest timp asa ca numai tu poti decide.Ti-as sugera sa recitesti ce-ati vorbit, pe mine asta m-a ajutat oarecum sa ma decid.

| ciucanca41 a răspuns:

Mai bine nu, s-ar putea ca aceasta persoana de 20 de ani sa aiba 40 nu se stie si s-ar putea sa iti placa prietenul virtual nu real si cine stie ce infractor e ascuns dupa un ID de mess|?

| Pastiluţă a răspuns:

Păi da chiar depinde de ce vrea el de la această întâlnire. Dacă simţi o teamă să te vezi cu el dar într-un fel vrei asta, Întâlneşte-te cu el.Dar evită să faci lucrurile care ţi le-a spus @Maria123

Şi cred că va fi ok. Multă baftă! :*

Pa, pa

| JLShadow a răspuns:

Nici o data sa nu ii dai poze cu tine...sa nu iizici unde stai numar de telefon ori ce! nu ii da date personale despre tine daca nu il cunosti personal! poate fii un violator... uita-te pe isteul www.sigur.info.sunt cateva filmulete educative acolo.in spatele pc-uylui poate fii o pritena de a ta cu un id fals, careia tu i-ai dat nois subiecte de barfa! nu te intalni cu el. poate fii PERICULOS!

| TormentOfSins a răspuns:

Foloseste un web cam si discuta pe skype asa poti sa il cunosti mai bine imaginea de ansamblu si pe urma daca ai chef te poti intalni si cu el. Varsta nu conteaza ci ceea ce vrei tu.