Ar putea fi o mica plaga (ruptura) de la nastere care sa se fi infectat si inchistat. Nu e grav si se vindeca (eventual se poate evacua cu anestezie locala). S-ar putea ca ea sa fie sursa neplacerilor tale si, o data tratata, lucrurile sa stea mult mai bine.
Pare sa fie un chist. Cum de ai acceptat o programare atat de tarziu?! Nu poti merge si in alta parte?! La un consult ginecologic urgent, la cineva cumsecade, cand e de garda, sau direct, in urgenta! daca te doare! Du-te oricum la un magazin de produse naturiste, spune ce ai, si intreaba daca infuzia de galbenele, sau ceva similar, iti pot folosi! Multa sanatate!
Buna alinacamelia! Exact aceeasi problema o am si eu, tot pe partea stanga.Am fost ieri la medic si mi-a spus ca este o infectie netrata care s-a inchistat in acel loc. O sa primesc un diagnostic clar abia dupa ce voi primi rezultatul examenului citologic. Sper sa nu fie ceva grav.Multa sanatate!
Nu mai sta asa mult timp ca nu e bine incearca sa iti faci o programare mai rapida...nu e nimica care sati puna viata in pericol dar e mai bine sa scapi de el cat mai repede
lucyaneya întreabă: