anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire si v-ar gura sa ma ajutati. Luna aceasta nu mi-a venit inca menstruatia. Este deja a treia zi de intarziere.pana acum era destul de regulat. Mentionez ca am facut dragoste si ne-am protejat, dar am avut cateva contacte si fara a ne proteja, insa nu a ejaculat in mine. Imi cunosc bine partenerul suntem impreuna de un an si jumatate si pana acum nu am mai avut probleme. Luna trecuta am luat f multe antibiotice si pastile de raceala...am si slabit. oare asta sa fie cauza intarzierii sau ceva mai serios? astept raspunsuri, multumesc

9 răspunsuri:
| ÅñdRa a răspuns:

Poate sa fie vorba de o dereglare hormonala, nu ar strica sa-ti faci un test de sarcina BARZA este cel mai bun, il gasesti in orice farmacie niciodata nu da gresi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Poate fi şi pe fond medicamentos.
Nu este nevoie să ejaculeze în vagin, este suficient să piardă o picătură şi să mai fi şi la ovulaţie şi gata sarcina.
Un test de sarcină şi vei rezultatul.
Consultă şi un medic ginecolog.
Răspunsurile noastre sunt pur orientative!
Pa, pa.

| cretzufinish a răspuns:

Exact asta am patit si eu in ultima luna. Eram foarte speriata. Mi-a intarziat 2 zile. Poate fi o dereglare din cauza antibioticelor, dar daca iti intarzie mai mult de 3 zile ar trebui sa-ti pui si alte intrebari. Faci un test daca e sau mergi pentru un control la ginecolog. Sper sa fie bine. Sanatate.

| tremuriciiuliana a răspuns:

Si eu am aceasta problema o data la 3 luni am consultant un ginecolog si a depistat ca am anexita, nu te speria mai ast cel mult o saptamana jumate si daca tot nu ai menstruatie te sfatuiesc sa mergi la medic ...bafta

Abh
| Abh a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina si, pentru Dumnezeu, nu mai avea contacte sexuale neprotejate. lucrez in domeniu si am vazut prea multe fete de15, 16 ani gravide si distuse pe viata!

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. sad fa un test de sarcina.winking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mergi cât mai repede la medic. E foarte posibil să fie o infecţie (de la antibiotice - de exemplu).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca iti cunosti bine partenerul, nu inseamna ca nu poti ramane insarcinata cu spermatozoizii din lichidul pre-ejaculator. Daca el e 100% sigur ca nu a ejaculat, ramane un risc de 4-27% de sarcina, in functie de perioada ciclului menstrual in care ai avut contacte sexuale neprotejate.
O intarziere de 3 zile nu semnifica neaparat sarcina. Poate fi legata de boala pe care ai avut-o, de tratament, de slabire. Daca dupa 7 zile nu apare menstruatia, fa un test de sarcina din urina de dimineata, repetat peste 3 zile daca e negativ. Apoi, indiferent de rezultat, daca menstruatia tot nu a aparut, e cazul sa te duci repede la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt tot eu. ce-a care a pus intrebarea... mi-a venit. e totul ok happy multumesc oricum t raspunsuri :*