| Mell1321 a întrebat:

Buna am si eu o nelamurire si vreau ceva sfaturi sau pareri. Am iesit dintr-o relatie de 2 ani de zile de vreo 3luni, vorbesc cu un fost prieten de acu 5ani care tocmai a iesit dintr-o relatie destul de serioasa, urma sa se casatoreasca.Din acei 5 ani cat a stat cu tipa respectiva, primi 2 ani au fost ok iar cei 3ani nu prea straluciti. Am inceput sa ies cu el si cu inca cativa prieteni si nu vroiam sa ii dau impresia ca vreau ceva de la el adica o relatie asa de repede cum am aflat ca s-a despartit de tipa. Ne-am sarutat, vorbim la telefon zi de zi, ne spunem "te iubesc" desii am discutat ca nu e momentul pentru nici unu ca sa avem o relatie.Eu nu stiu sincer ce simt pentru el, nu m-am mai indragostit de nimeni de foarte mult timp,de drag stiu ca imi este drag, si uneori cand ma gandesc la el imi bate inima foarte tare si ma gandesc ca ce drag imi este. Ma suna si el in fiecare zi, imi spune ca ma iubeste...nu stiu ce sa fac, stiu intr-un fel ca amandoi vrem sa ne distram sa iesim, dar as vrea sa am si o relatie cu el insa cred ca e prea devreme, tinand cont ca ar fi o relatie de lunga durata pentru ca ne stim de foarte mult timp si am discutat in gluma si despre nunta desi amandoi suntem contra casatorieihee hee.O parere ceva?

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

Stati impreuna o vreme si vedeti cum decurg lucrurile daca totul e ok si te simti bine in preajma lui cine stieeee dar daca vezi ca nu merge nu mai continua..deocamdata luati-o usurelwinking Bafta!

| Mell1321 explică (pentru anamaria0974):

Pai mare lucru nu am ce sa fachee hee. Doar sa incerc, sa discutam si sa vedem ce a fii a fii. Daca e sa fie al meu, al meu o sa fie, daca nu...atunci nutongue.Merci:*

| anamaria0974 a răspuns (pentru Mell1321):

Imi place cum gandesti se vede ca estii o fata optimista care nu insista prea mult si asta e bine. Bafta in continuare kiss

| Mell1321 explică (pentru anamaria0974):

Da, asa este. Merci mult, am si trecut prin destule si am dat de multe ori cu capu ca sa ajung sa gandesc cum gandesc acumtongue. Tine-mi pumnii ca diseara ma intalnesc cu el, si maine seara, si sambata laughing si o sa vad cum decurg lucrurile:*

8 răspunsuri:
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Faina chestiehappy
Poi nu stiu, ai putea sta cu el ca sa te lamuresti ..si tu si el ce vreti iar daca nu o sa mearga, bine. daca merge, mai bine. oricum luatio usurellaughing
Succeswinking

| Mell1321 explică (pentru theboywithanewbrightwonderfulfuture):

Da...e intr-adevar faina chestiahee hee dar putin complicata. Ne vedem un pic mai rar deoarece eu sunt la facultate in cluj si merg acasa o data la 2 saptamani, si poate e mai bine asa si poate imi si dau seama ce simt pentru el.Deci azi merg acasa asa ca tine-mi pumniilaughing.Ms:*

| xCruz a răspuns:

Stati impreuna un timp sa vede-ti cum vor merge lucrurile si atunci va veti da si seama ce simtiti cu adevarat pentru partener. :p

| Mell1321 explică (pentru xCruz):

Da, dar imi e frica sa nu fie prea tarziu, sa nu isi gaseasca pe alta, sau stiu eu...intr-o zi m-a sunat si mi-a zis "vezi ca vrea sa ma combine o clega" si zic "asa si de ce imi spui - vezi -?" la care el imi spune "pai nu sunt gagicu tau?" si nu am stiut ce sa ii raspund laughing