Stati impreuna o vreme si vedeti cum decurg lucrurile daca totul e ok si te simti bine in preajma lui cine stieeee dar daca vezi ca nu merge nu mai continua..deocamdata luati-o usurel Bafta!
Pai mare lucru nu am ce sa fac. Doar sa incerc, sa discutam si sa vedem ce a fii a fii. Daca e sa fie al meu, al meu o sa fie, daca nu...atunci nu.Merci:*
Imi place cum gandesti se vede ca estii o fata optimista care nu insista prea mult si asta e bine. Bafta in continuare
Da, asa este. Merci mult, am si trecut prin destule si am dat de multe ori cu capu ca sa ajung sa gandesc cum gandesc acum. Tine-mi pumnii ca diseara ma intalnesc cu el, si maine seara, si sambata si o sa vad cum decurg lucrurile:*
Faina chestie
Poi nu stiu, ai putea sta cu el ca sa te lamuresti ..si tu si el ce vreti iar daca nu o sa mearga, bine. daca merge, mai bine. oricum luatio usurel
Succes
Da...e intr-adevar faina chestia dar putin complicata. Ne vedem un pic mai rar deoarece eu sunt la facultate in cluj si merg acasa o data la 2 saptamani, si poate e mai bine asa si poate imi si dau seama ce simt pentru el.Deci azi merg acasa asa ca tine-mi pumnii.Ms:*
Bafta
Stati impreuna un timp sa vede-ti cum vor merge lucrurile si atunci va veti da si seama ce simtiti cu adevarat pentru partener. :p
AndrewTate7789 întreabă: