| Andreeaaa12345 a întrebat:

Bună, am și eu o nelămurire, sunt cu un băiat de aproape 3 luni noi de cunoaștem de 2 ani dar nu am încercat ceva serios dar acum da, problema e ca eu nu prea pot sa rămân la el acasă peste noapte, nu stiu cum sa fac eu am 19 ani nu stiu cum sa procedez cu ai mei,

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea inteleg unde e problema.Ai crede din raspunsurile celorlalti ca ai 13 ani.laughingCred ca pana acum ai terminat si liceul?

Daca ai incredere in el, vorbeste cu parintii si spune-le ca ai vrea sa ramai.Ei il cunosc pe baiat? Daca nu, cel mai probabil parintii nu vor reactiona bine.

Dar daca ai impresia ca el vrea doar sex, in timp ce tu nu vrei, atunci mergi acasa.

Fii cu capul pe umeri si folositi prezervativ daca va mananca hormonii.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Stai dracu cuminte că-și bate ăla joc cum vrea... De tine și după vezi tu mare iubire a lui terminați cu rahaturile astea cu râmasul peste noapte și prostile astea

| Zeulfemeilor6969 a răspuns (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Ma tu esti prost

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Zeulfemeilor6969):

Eu am răspuns în august pe 4 la întrebare ei Acuma suntem pe 9 august și tu vi în prezent și ma faci prost? Cine este prostu? Eu ca sunt sincer și îmi pasă de fiecare întrebare de pe TPU și iau mai mult decat în considerea și serios toate întrebările și răspund cu toată inima si intenția mea ori tu ca m-am uitat la întrebările tale... Dintre toți tu vi și ma faci pe mine prost? Du-te ma de aicia dracu drogatule cine știe ce drogrui tragi și vi și te iei de mine scârbă.

Sa ma scuzați domnule admin va rog frumos da uni din ei sunt prea de tot... Nu va mai spun ce mesaj morți și răniți primesc în privat de la toți drogați cu consturi noi și nici nu le-am făcut nimic eu muncesca până la 5 și am pauză de 2 ori atâta acum și la 2 pauza de masă atâta eu nu stau sa înjur oamenii pe TPU sau sa ma cert cu ei știți bine asta cu toți.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Vrei sa rămai gravida și nu ști cum? Terminați cu prostile

| Sistemulxxl a răspuns:

Te casatoresti cu el, te angajezi si te muti impreuna cu el. Simplu.

Răspuns utilizator avertizat
| HarryM77 a răspuns:

La vârsta asta nu exista ceva serios, probabil o sa ramai dezamagita, mai bine ocupate de scoala, o sa ai timp de dragoste când mai crești, asta daca nu vrei sa suferi, și sa îți faci rău singura, ai tai se gandesc la tine îți vor doar binele, și nu vor sa te vada ca suferi

| Zeulfemeilor6969 a răspuns:

Nu te duci fata lui daddy