Discuta cu el. el acum ce face. face doar cu capul deoarece barbatii ( unii nu generalizez ) au un orgoliu au mama... el vrea sa isi pastreze demnitatea aia a lui si sa iti plateasca cu aceeasi moneda. dar vorba aia. razbunarea e arma prostului. oricum. daca face asta. doar sa te atace. nu te merita. meriti mult mai mult decat un baiat care sa isi bata joc de ceea ce tu simti! mai exista o sansa. discuta cu el despre probleme voastre legate de relatie de trecut si despre viitor. eu iti recomand o discutie cu el super serioasa. ( depinde ce varsta ai ). oricum. stai linistita iubita. viata oricum are 2 fete. sau. 1000. asa ca. din moment ce ai pus aceasta intrebare sa astepti un raspuns. sigur esti micuta. mai ai mult de invatat nu te opri aici! ridica capu sus si treci peste. eu va doresc numai bine! Sa aveti grija de voi
Cred ca l-ai tratat tu cu indiferenta si el e genul de om care se razbuna.Nu cred ca mai tine la tine daca ti-a facut asta... ai gresit si tu. a gresit si el. baieti mai sunt
Cati ani ai? Cred ca nu ai nici 14 ani nu i asa? Vreau sa ti spun purul adevar Tot Ce se intampla la varsta asta sunt doar vorbe n vind si amagiri sau intr o alta ordine a cuvintelor pacatele tineretii se intampla cele mai multe la aveasta virsta! asa ca nu ti mai face atitea iluzii si vise el nu tine la tine si nici tu!)
Pai u singura trebuie sa il intrebi daca mai tine la tine nu avem noi de unde sa stim
S-a răzbunat, că prea erai cu nasu' pe sus! S-a întors roata! Poate că nici n-a ţinut la tine, altfel nu recurgea la răzbunări.Caută altul.
Buna Ema.eu zic sa incerci sa il uiti pentru ca nu are nici un rost
El acum cauta sa se razbune pentru tot ceea ce i.ai facut atunci
Daca te vei tine dupa el o sa creada ca esti o disperata si va accepta sa se impace cu tine doar ca sa isi bata joc
Deci parerea mea e sa mergi inainte nu e ultimul o sa mai ai multi iubiti
Aa si in urmatoare relatie nu`mai pune asa mult suflet:*
George0197 întreabă: