anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. zilele trecute am facut sex cu iubitul. prima data nu ne.am protejat. dupa ce a terminat, s. a dus sa urineze. am inceput inca o data, dar de data asta cu prezervativ. s. a rupt l.am inlocuit cu un altul. problema este ca partea rupta a ramas la mine in vagin. am descoperit. o a doua zi pe la pranz. acum sunt tare ingrijorata. e posibil sa raman insarcinata?! vreau si eu un raspuns cat mai repede va rog. nu stiu pe cine sa intreb. va rog mult vreau un raspuns cat mai repede daca se poate :-s

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Daca spui ca l-ai inlocuit cu altul, inseamna ca ai vrut sa duci partida pana la final cu cel de ai doilea prezervativ, nu te-ai oprit, iar el nu a finalizat cand s-a rupt.
Retine ca pentru a ramane insarcinata nu este nevoie numai de acea sperma propriu zisa ce iese la final, ci si o minuscula picatura de lichid preejaculator este necesara ca sa se produca ''fericitul eveniment'', conteaza perioada ciclului in care erai. Sanse exista( nu avem noi de unde sti cat la suta, depinde, asadar de perioada aceea).

12 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Da, poti fi insarcinata. Cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina si sa vezi. Dupa o saptamana cumpara-ti un test de sarcina si fa-l sau du-te la un ginecolog. Succes si sper sa nu fi ramas insarcinata! ^_^

| NoChanceForUs a răspuns:

Damn man.straight face

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata. Bucata de prezervativ ramasa la tine in vagin nu e problema problema e ca prima data a-ti facut sex neprotejat.si ca primul prezervativ s-a rupt.du-te la farmacie si cumpara-ti un test de sarcina e cel mai bine asa

| Anablondyi a răspuns:

Uite.daca a ejaculat in tine tamai insarcinata.altfel nu ai cum, mai bien intreaba-l daca a facut sa nu.in fine sesul fara prezervativ duce si la o sarcina dar mai mult la BTS. acum esti in pericol si sa fii insarcinata si sa ai bts...asta e treaba ta trebuia sa te protejezi dar du-te la maazin zi ia-ti un test de sarcina si ai sa vezi asta e singura solutie! si in continuare protejeazatee :* app cati ani ai?

| Bobby26 a răspuns:

Nu, nu o sa ramai insarcinata

| R_8074 a răspuns:

Da normal ca poti fi insarcinata, ca daca nu ai putea atunci nu s.ar mai fi inventat prezervativele. Si o data ce prima oara ati facut fara, a doua oara de ce ati facut cu prezervativ?laughing Faptul era consumat, ai toate sansele sa fi insarcinata mai ales daca nu trebuie sa.ti vina ciclu, asta pentru ca sunteti iresponsabili

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai toate sansele sa fii insarcinata.Si,pot sa te asigur ca ai mari lacune la capitolul igiena personala!

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu în ce perioadă a ovulației erai? Și cm de ai văzut restul de prezervativ a doua zi, și nu ai văzut în momentul când te-ai spălat după contact?
Folosiți prezervative de calitate și să fie atent la mânuirea lor.
Poți fac un test de sarcină după 7 zile de la contact.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La primul contact sexual: risc cuprins intre 4 si 27%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti.
Pentru al doilea contact sexual: risc intre 5 si 50%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti.

| Tania a răspuns:

Wpssadfoarte posibil sa fi insarcinata...nu stiu daca mai ai timp sa iei pastila de a doua zi. puteai sa te gadesti la ea de cum ai observat...sad

| Cheloo_4836 a răspuns:

Nu ramai insarcinata, am vb eu cu prezervativulwinking doamne ce copii "natarai", daca s-a rupt prezervativul de ce sa nu poti ramane insarcinata? sunt 80% sanse sa ai un copil.