| Shaya a întrebat:

Buna^^ am si eu o oarecum problema.Am o relatie de la distanta mrg asta nu conteaza dar el e mai libertin si ii place sa fie luat usor dar stiu totodata ca tine la mine mult.Problema e alta ca numai este virgin si mi. a recunoscut ca a facut. o de cateva ori, am incredere in el dar incep sa pierd toate acestea dupa cate mi. a povestit. Faza e ca i.am pov ca o colega s. a dezvirginat saptamana asta si a zis ca poate o sa fie el primul din viata mea si sincer asa as si vrea dar imi e un pic frica sa nu mai fie cu una sau cateva pe acololaughing...Ar trebui sa am incredere in el dar sunt foarte posesiva si ii place sa ma faca geloasa si sa ma oftice(si reuseste de fiecare data). Sunt incapatanata si nu pot sa nu il tin mai din scurt cate odata dar nu se supara cand ma comport ciudat. Vreau sa stiu si eu cum pot afla daca tine cu adevarat la mine. Va rog sa ma ajutatipuppy dog eyes.Ma scuzati pentru exprimarea neadecvata dar nici nu stiu cum pot sa formulez tot ce simt.Va multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| EmHinoki a răspuns:

Nu e raspunsul pe care ti'l doresti da in fine. Relatiile la distanta nu merg! Stiu ca ai mai auzit chestia asta si ca o sa te doare fix in punctul infinit,dar chiar nu tin. Mai devreme sau mai tarziu vei regreta ce ai facut si ca ti'ai pierdut virginitatea in bratele unui tip care nici macar nu poate fi langa tine cand iti doresti. Posesive, geloase si etc suntem toate. V'ati vazut macar vreodata!? Eu zic sa te gandesti foarte bine. Acum poate nu ti atat de mult la el, dar mai incolo vei tine. Ce te vei face cand vei vrea sa fie cu tine sau cand o sa crezi ca te inseala si nu ai cum sa verifici? Nu ai spus la ce distanta sunteti dar totusi.

1 răspuns:
| BiancaaBd a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie. Eu i-am dat papucii. si cand m`am intors in tara. s`a dat iar la mine. Daca tine la tine nu se va lasa din prima si va mai incerca sa te impace, complimente si chestiii d`astea, Succes!