Buna, pai depinde in ce sens ai gura mare, daca ai vorbit urat cu el sau ai avut un comportament inadecvat poate ca s-a saturat, dar totusi nu mi se pare faza asta ca `ai gura prea mare`, sa fi fost un motiv adevarat, mai ales ca ati fost atata timp impreuna; in tot acest timp nu ai fost la fel? De ce pana acum te-a acceptat asa cum esti, iar acum se comporta asa?! Oricum ar fi, tu nu esti jucaria lui si mai mult ca sigur dupa ce isi va face damblaua, se va intoarce la tine ca asa se intampla de multe ori... poate acum vrea sa fie liber, sa se simta bine, sa se distreze dar daca vrea sa fie cu alta, daca ti-a zis ca nu te mai iubeste, atunci lasa-l in pace, sa nu il cauti deloc, ca nu merita atentia ta, desigur ca aceste cuvinte nu sunt neaparat adevarate, dar aceste cuvinte dor.
Incearca sa il uiti si nu te impaca cu el cand vrea el si sa va despartiti cand vrea el ca nu e numai la cheremul lui, prea si tu draga intiativa si fi tare!
Stiu cum e, ca eu 4 luni cat am fost despartita de prietenul meu nu am fost om, am suferit enorm, dar din fericire ne-am impacat. In fine, desi ati fost mult timp impreuna, incearca sa iti gasesti pe altul.
HappynewCenusa întreabă: