Foarte trist.dar cu parere de rau...nu mai poti face nimic. daca el s-a razgandit pe moment, trebuia sa il iei de mana si sa fugi de la doctor, nu sa intri si sa faci asa ceva.imi pare rau ca s-a sinucis. dumnezeu sa il ierte.tu, insa, ai putea sa depasesti momentul.mergi la un psiholog pentru ca nu e o rusine.mergi si cere ajutor.eu zic sa iti refaci viata pentru ca el, de aclo de sus, vrea sa te vada fericita nu trista si plangand toata ziua dupa el.mult succes si sper sa iei o decizie cat mai buna.gandeste-te ca el vrea sa fii fericita in continuare.gandeste-te ca o faci pentru el.
Buna.Din pacate timpul nu se poate derula inapoi.Dar ai o viata inainte si o poti trai la maximum pentru ca esti tanara.E cea mai trista poveste pe care am auzit-o.
Ca sa nu te mai gandesti la ce ai patit incearca sa faci lucrurile ce-ti plac si sa fii alaturi de prietenii tai.
Si pentru ca esti tanara si timp sa-ti refaci viata la loc chiar daca intamplarea ta te-a marcat.
Imi pare foarte rau pentru tine si sper sa nu mai fi suparata...
Si cine vrei sa te creada?dmnee ce imaginatie bogata aiiubire din clasele primare,insarcinata, caasatorie, sinucis...du'te mama la un psihiatru