anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o povestioara mai ciudata si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ea. Deci eu de cateva luni vorbesc cu un baiat ca simplii prieteni dar de la un timp a inceput sa faca glume gen,,iubita mea",, iubire" sau,, te iubesc" si tot felul de apelative dar pe langa astea, el imi mai spune si de alte fete ca ar vrea sa stea cu ele sau ca mai iese la suc cu ele....si intrebarea mea ar fi: daca acele glume pe care le face sunt de fapt sentimente sau doar simple glume si nu simte absolut nimic pentru mine?

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Sunt doar glume, nu le lua în seamă.Cum spun Ruby şi What's Up - Nu pune la suflet.

| Astaeparereamea a răspuns:

Daca mai iese la suc si cu alte fete sa fi sigura ca acele apelative nu sunt serioase, iar daca minte in privinta acelor intalniri numai ca sa faca sa va apropiati si mai mult sentimental este un prost si urmareste altceva

| EmanuelKant a răspuns:

Pai treaba e cam asa: e posibil ca el sa te placa dar ca sa fie oarecum sigur ca si tu il placi sau ca esti atrasa de el, incearca sa te faca invidioasa povestind de "acele fete".

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

Poate are nevoie de atentie laughing Spune-i asa:''iubirea mea'' imi place de un alt baiat. Daca va fi gelos, inseamna ca te place, si asa iti dai seama de ce iti spune asa. Poate el crede ca daca ii acorzi atentie e iubitul tau happy Baftawinking

| IoneeLaaaMaa a răspuns:

Poate are nevoie de atentie laughing Spune-i asa:''iubirea mea'' imi place de un alt baiat. Daca va fi gelos, inseamna ca te place, si asa iti dai seama de ce iti spune asa. Poate el crede ca daca ii acorzi atentie e iubitul tau happy oricum sunt convinsa ca face doar glume proaste, n-are rost sa-ti faci sperante ..Baftawinking

| GheorgheGheorghiuDej a răspuns:

Acum poate glumeste si i se pare amuzant dar poate candva va deveni ceva serios smug