Sunt doar glume, nu le lua în seamă.Cum spun Ruby şi What's Up - Nu pune la suflet.
Daca mai iese la suc si cu alte fete sa fi sigura ca acele apelative nu sunt serioase, iar daca minte in privinta acelor intalniri numai ca sa faca sa va apropiati si mai mult sentimental este un prost si urmareste altceva
Pai treaba e cam asa: e posibil ca el sa te placa dar ca sa fie oarecum sigur ca si tu il placi sau ca esti atrasa de el, incearca sa te faca invidioasa povestind de "acele fete".
Poate are nevoie de atentie Spune-i asa:''iubirea mea'' imi place de un alt baiat. Daca va fi gelos, inseamna ca te place, si asa iti dai seama de ce iti spune asa. Poate el crede ca daca ii acorzi atentie e iubitul tau Bafta
Poate are nevoie de atentie Spune-i asa:''iubirea mea'' imi place de un alt baiat. Daca va fi gelos, inseamna ca te place, si asa iti dai seama de ce iti spune asa. Poate el crede ca daca ii acorzi atentie e iubitul tau oricum sunt convinsa ca face doar glume proaste, n-are rost sa-ti faci sperante ..Bafta
Acum poate glumeste si i se pare amuzant dar poate candva va deveni ceva serios