Draga crhis, intrebarea ta e cu totul deosebita.
In primul rand pentru ca esti iubita de un baiat si u il iubesti pe el la fel de mult.
AL doilea rand ca aveti un obstacol intre voi creat de nesiguranta ta. CE... credeai ca nu se mai intoarce A de te-ai cuplat cu actualul tau?
Din punctul meu de vedere nu ai procedat bine...
uite care este solutia: vb cu aCTUALul spune-i clar ca sentimentele voastre nu sunt aceleasi si nu poti iubi in gol pe cineva si dupa convinge-ti parintii ca A e un baiat deosebit... reia relatia cu el de la 0. fi-ti prima data cei mai buni prieteni si arata-le si parintilor tai.
SUCCES :*
Pai e foarte simplu.ramai cu actualul! desigur, nu il poti ignora pe A, asa ca iesi si cu el, dar doar in calitate de amici si spune-i si lui lucrul acesta! bafta! :*
Un singur lucru nu inteleg.De ce te-ai incurcat cu un alt baiat, atata timp cat tu iubesti pe altcineva?
E o greseala mare, chiar foarte. Daca ''A'' o sa afle, nu o sa fie prea incantat la aflarea vestii.
Ar trebui sa porti o discutie cu familia ta. Sa le explici ca tu sti ce e bine si ce este rau. Sa le spui ca il iubesti, iar el la randul tau te iubeste la fel de mult. Sa-i acorde o sansa.Nu are nimic de pierdut. Fa-le cunostinta cu el, vor vedea ca este o persoana buna si vor prinde incredere in el.
Succes!
INtreaba-ti inima...cu siguranta ai tai fac nazuri acum, dar cand vor vedea ca-i ceva serios le va trece, cateva certuri vei avea, dar trecatoares toate.
Da, interesant raspunsul lui Dora, prntru ca nici parintii mei nu erau de acord cu prietenul meu la inceput, ba chiar il urau si parerea mea ar fi facut orice sa ne desparta(mai mult mama). Doar ca intr-o zi L.(prietenul meu), a luat initiativa si a vb cu mama mea, i-a spus ca el ma iubeste, ca imi vrea doar binele si ca alautri de el o sa-mi fie bine. Mama s-a hotarat sa-i dea o sansa, incat el sa demonstreze ca este intr-adevar asa cum a spus el. Iar acum suntem impreuna de 4 ani, parintii mei il adora, il considera practic "fiul care nu l-au avut niciodata".
Incearca sa vorbesti si tu cu A, spune-i sa i-a initiativa, spune-i sa vorbeasca cu ai tai, si o sa fie totul bine. Spune-i ca pentru inceput sa va acorde o sansa, poate sa vina la tine acasa(daca nu are incredere sa va lase in oras), la o cafea sau la altceva. AAA.si inca ceva; renunta la actualul in calitate de iubit, spune-i ca tu il iubesti mult pe A si ca o sa ramaneti doar prieteni, iar daca el tine la tine o sa inteleaga. Si in concluzie adu-ti aminte ca in lumea asta totul este posibil cu putina vointa.
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Asculta. ti inima. Daca il iubesti mai mult pe A, atunci el este. Nu conteaza ce zic ceilalti. Spune. le parintilor tai ca culoarea pielii nu este un motiv sa nu placi un om. E la fel cum ai zice ca nu imi place de el ca este blond, sau brunet etc... Nu ei vor fi cu A, ci uh Succes
Tare incurcata treaba asta. Totusi, nu trebuie sa le placa alor tai de el, tie trebuie sa-ti placa si sa-l iubesti. Intr-un fel e nevoie sa il accepte si ai tai pe subsemnatul `A` numai ca asta e si treaba lui. Daca vrea sa fiti impreuna la fel cum vrei si tu, atunci e de datoria lui sa se faca placut parintilor tai, adica sa le demonstreze ca faptul ca e mulatru nu il face mai diferit ca persoana de oricine altcineva. E culoarea pielii si atat! Pentru inceput sa incerce cu mama ta ca de obicei mamele sunt mai intelegatoare si sensibile decat crezi. O sa-i intre sub piele, cum se zice. O sa vezi ca o sa-i placa si o sa fie de acord daca vede ca e un baiat de treaba si ca stie sa aiba grija de tine si ca tine la tine. Apoi tatal o sa se obisnuiasca cu ideea mai ales daca tu il faci sa-si dea seama ca acceptand inseamna ca ii pasa se binele si fericirea fiicei lui. Toti oamenii sunt sensibili, de aceea, in cazul acesta e nevoie sa trezesti in ei sensibilitatea. Parintii tai vor intelege intr-un final daca voi vreti intr-adevar.
Uite, de exemplu, ca sa-ti demonstrez ca orice e posibil o sa-ti povestesc ceva. Nici mama nu voia sa auda de prietenul meu pentru ca era prea mare pentru mine, in plus ca nici nu-l cunostea si nici nu-i placea cum arata ca era prea inalt. Acum, s-a atasat atat de mult de el incat ma intreaba de fiecare data ce mai face cand ma vede ca vorbesc cu el la telefon. Dar, sa stii, ca doar cu ajutorul meu n-am fi ajuns unde suntem. El a luat initiativa si a horatat sa vorbeasca cu mama. Asa a lamurit-o si pe parcurs si tata a fost de acord. Pentru ca amandoi stiu ca alaturi de el sunt fericita si in siguranta. Nu-ti fa griji si fii puternica! Nu trebuie decat putin efort acum si sa vezi ce bine e pe urma.
Buna ma numesc Alina Am 11 ani E cam dificila Treaba asta, dar Fii REBELA fii tu insuty e adevaratt ca trebuie sa il accepte si parintii tai. Dar poate ei au dreptatepoate vad altceva llaa el poate o sa iti dai seama mai in colo nu le iau apararea dar au si ei intr-un fell au dreptate sa imi dai un rasp app vreau id tauu de mess!
Eu sunt convinsa ca il iubesc pe A. in decursul unui an nu an reusit si ii conving ca A e un baiat ok. am avut multe certuri cu ei.credeti ca voi reusi acum?
Dora, A mai vb cu mama, rad impreuna, glumesc, povestesc ea il accept in calitate de amic! nimic mai mult. eu as vera as inteleaga ca noi vrem sa fie mai mult de atat.
Hei nuuu...
uita de actualul
daca nu il iubesti nu iti poti obliga inima...
poate nu ramai cu A, dra nu iti poti minti inima
Incearca draga chris nu ai nimic de pierdut mai mult decat ai pierde daca nu faci nimica:*