Buna
Daca mai continui sa ii faci așa, sa i-l sufoci si sa-i interzici sa nu vorbească cu nimeni o să-l PIERZI, o sa se sature intr-o zi si o să-ți spună bye.
Încerca sa nu mai fi așa, asta înseamnă ca nu ai încredere in el si sincer îți spun nu știu cum de încă sta cu tine, nu te supăra dar e adevarul. Încerca sa te schimbi daca chiar i-l vrei lângă tine.
Nu este nimic rău daca are prieteni. Atâta timp cât nu îți ascunde nimic si vorbește cu iei de fata cu tine unde ar fi problema? Ar fi fost mai bine daca vorbea cu alți prietenii, prietene cand nu ești cu el? Cam asta i-l împingi tu sa facă, sa îți ascundă ca are un prieten si sa vorbească cand nu e cu tine.
Nu e normal ceea ce faci tu, gândește-te ca ai putea să-l pierzi si nu cred ca vrei asta. Dai putina libertate sau intr-o zi isi va luoa toată libertatea alegând sa sufere o luna, 2 după tine si după va putea avea prietenii.
Scuze daca sunt greșeli dar m-am grabit
O zi frumoasa
Inca ceva : tie iti convine daca el ți-ar spune sa nu îți saluti cea mai buna prietena? Sa nu Mai Vorbești cu nimeni dar nimeni in afara de el? Să-ți dau un ex : te intalnesti cu o colega de școala sau o prietena care nu ai mai văzut-o de o luna si ești cu el si ți-ar spune sa nu o saluti sa nu Vorbești cu ea nimic, ți-ar place sa facă așa? ( poate acces prietena acum o luna 2 te-a ajutat cand aveau nevoie si tu acum sa nu o saluti cum ți-ar cădea? Nu cred ca bine
Eu ti-am spus parerea mea. Nu trebuie sa te superi daca am spus ceva mai răutăcioș. Am spus-o spre binele relație tale.
Sper ca te azi înainte să-l înțelegi si sau dai voie sa aiba prietenii.
Îți doresc o relație cât mai lunga( toată viata ) si cât mai frumoasa,
Multumesc. Ai grija de tine si de dragostea ta
Neincrederea si credulitatea sunt extremele care pierd. Eu am pierdut pentru ca am fost prea increzator, tu pierzi pentru ca esti prea suspicioasa.
Lasă-l să aleagă scumpo ce vrea el. Renunţă de a mai fi aşa posesivă, o să-l pierzi într-o zi.
Învaţă să ai încredere şi să mergi mai departe.
Te pup.
Gresesti mult, pana la urma toate sacrificile pe care le-a facut pentru tine o sa se intoarca impotriva ta. O sa te urasca ca l-ai indepartat de prieteni si cel mai probabil te v-a insela cu prima venita pentru ca tu ii arati ca n-ai incredere in el cand de fapt n-ai in tine. Daca aveai nu mai era gelozia asta.
Esti prea geloasa, lasa-l sa aiba prieteni, sa iasa cu baietii in oras. Faci mai mult rau daca il tii din scurt, probabil ca fata aceea este o colega de seviciu/scoala sau pur si simplu o amica, n-ai de ce sa te superi.
Pai dupa atata sufocare vine si libertatea fortata pana la urma.nu putea o vesnicie sa dureze asa
Pai ar trebui sa il lasi mai liber, inseamna ca daca nici dupa 2 ani nu ai incredere in el nu va potriviti, fara suparare.Nu trebuiesa te superi fiindca acele fete cu care discuta el pot sa il ajute in relatia cu tine.Iar daca te inseala nu e de nasul tau dar daca nu il lasi liber nici tu nu esti de nasul lui!
Vorbeste ca amici doar, si de multe ori am vazut asta, mi-a aratat toate mesajele si nu era nimic iesit din comun, erau lucruri normale si de care nu aveam de ce sa ma supar.Ma supar pentru ca nu vad tot timpul ce vorbeste, si imi este frica chiar daca stiu ca nu ar face nimic rau.Sunt suparacioasa de fel, si inainte multe lucruri nu-mi conveneau dar cu timpul le-am inteles ca sunt normale si acum nu mai ma supar. Vreau sa fac la fel si cu acest lucrul, nu vreau sa mai ma supar fara motiv, il iubesc si chiar nu vreau sa-l pierd
Este normal sa aiba prieteni, sa vorbeasca cu lumea.Problema mea este ca eu ma supar, si stiu ca nu fac bine.Nu am de ce sa ma supar daca o fata il intreaba"ce mai faci", dar eu ma supar si nu stiu cum sa fac sa numai ma supar aiurea din nimicuri
RRSecularHumanist întreabă: