In primul rand nu trebuia sa se ajunga aici,daca esti sigura ca amandoi sunt indragostiti de tine si tu il iubesti pe unul dintre ei,nu vei putea avea in continuare decat un iubit,o discutie in trei ar fi fost normala inca din clipa in care ti-ai dat seama ce simti pentru unul dintre ei, neavand discutia cu iubitul tau si dupa si cu prietenul vostru, nu ai facut decat sa-i dai sperante si celui din urma.Parerea mea este ca el nu va putea ramane in preajma voastra(asta daca te iubeste)decat pentru a se razbuna pe amandoi
Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare
Eu zic sa iti cantaresti bine sentimentele si daca merita sa iti urmezi inima.
Iar cu prietenia. depinde de amn2 daca va doriti acest lucru se poate Eu cu toti fosti prieteni am ramas amicii foarte buni si se pare ca ne intelegem mai bine cu ei acum ca prieteni.
Daca tu iubesti doar unul de ce mai pui atatea intrebari? Numai conteaza absolut nimic! Il iubesti, te iubeste asta e cel mai important. Si pana la urma celuilalt o sa ii treaca, n-are ce face. De ce sa nu fi tu fericita? Aici trebuie sa fi putin egoista, iti spun din experienta, la mine cand e vorba de persoana iubita sunt cea mai egoista. Ascultati inima, daca ea spune ca il vrea pe respectivul nu renunta pentru nimic in lume.
Sincer daca sunt cei mai buni prieteni si stiu ca la aman2 la place de tine nu o sa fie problema, te sfatuiesc sa iti urmezi inima k prietenii nu se prea cearta pe curve decat le impart succes
Pot sa-ti dau un sfat [e pentru. amandoua cazurile] Nu lasa o relatie de maxim 7-8 luni sa-ti strice o prietenie de o viata! Sper ca o sa intelegi mesajul! Bafta!
Draga ingrijorato, mai bine ramai cu cel pe care il iubesti sau ramaneti toti 3 doar amici