Bună.
Poate este timid sau nu vrea să știe toată lumea. Mai ușor cu prieteniile de pe acum!
Pa, pa.
Poate nu a spui ce simte cu adevarat colegei tale sau poate pur si simplu inca nu are o atractie pentru tine eu totusi sunt sigura ca e mai bine sa continui sa vorbesti cu el fara sa mai aduci subiectul asta in discutie si dupa ce legati o prietenie mai stransa poate cine stie? multa bafta si te pupici
Pai poate daca nu te-a cunoscut nu a vrut sa iti zica ca te place fara sa te cunoasca mai bine... sau poate nu esti genul lui si invers
Pai, cum vrei sa te placa daca abia v-ati cunoscut? Acorda-i timp sa te cunoasca, sa va imprieteniti mai bine si abia apoi inctul cu incetul o sa va apropiati unul de altu fara sa realizati.Nu fi suparata, incearca sa te bagi si tu in seama cu el, sa vorbiti si in realitate, ca doar nu te mananca saracul baiat, cine stie, poate o sa va indragostiti unul de altu.
Asa ca curaaaaj si mooolta bafta. Pupicei
Baietii au si ei orgoliul lor e ca si cum te-ar intreba pe tine o colega imediat dupa ce iti vine un coleg nou.Auzi fata eu il plac, tu ce zici il placi? Pe moment ai zice nu dar daca tipul e dragut oricine l-ar place si mai ales ca e nou nu? Povestea asta mi s-e potriveste sh mie la fel ca un coleg de scoala tot de varsta mea clasa diferite (a-B)pana la urma am as in aceeasi clasa dar vb p mess sh astea ne intelegem bine numai ca de lovit nu i-as permite...in fne am renuntat Dar poate baiatul de care zici tu vrea sa isi arate interesul fata de tine e ciudat sa iti faca asa ...numai daca nu e el mai salbatic? Totusi ar trebui sa vb tu cu el nu colega ta e mai ok pentru ca at va fi d partea ta poate nici nu a crezut-o pe colegha ta sh daya a zish nu oricum km ti-am mai spus au sh ei orgoliu lor acela de a recunoaste ceva oricum in fata ta sau de vb ca tine iti va spune adevarul.id meu daca vr sa mai vb:amelia_amelia2010 te pup:*
Incearca sa flirtezi subtil cu el, dar asta dupa ce incerci sa vorbesti mai mult cu el in realitate...incearca sa vezi daca e potrivit pentru tine pentru ca aspectul nu e totul... apropriete mai mult de el, intreaba daca e ok (pentru ca baietilor le place sa vada ca cineva isi face griji pentru ei dar nu toti sunt asa), intereseaza-te in legatura cu tot din viata lui(incearca sa afli tot ce ai nevoie pentru a stii ca e potrivit)
Succes! daca ti se pare interesant raspunsul meu si daca ti se pare folositor spune-mi si iti dau id-ul meu pe privat si putem vb mai pe larg pe mess...
Bananacantareata87 întreabă: