| Cristina_3092 a întrebat:

Am si eu o problema.acum cateva zile m-am uitat in tel iubitului meu si avea un sms de la o fosta iubita in care ea ii spunea daca ea a spus ca se schimba atunci nu mai are rost sa incerc iar cu tine.Acum ceva timp iubitul meu a vrut sa se impace cu ea, dar ea nu a vrut cand ea a vrut el ma cun pe mine.Eu am devenit foarte geloasa pe ea pentru ca mereu il cauta. Mi-a spus ca daca nu term cu gelozia si nu ma schimb ne desp pentru ca el nu accepta asta.Nu inteleg ce vrea sa zica ea cand spune nu mai are rost sa incerc iar cu tine. Voi ce intelegeti, ca ea il vrea inapoi si ca nu mai are rost sau ca el i-a propus ceva.Multumesc.

11 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Esti geloasa deoarece il iubesti cu adevarattongueFata aceea poate ca si-a dat seama ca numai are de ce sa-l caute pe iubitul tau pentru ca el te iubeste pe tine! Dar te sfatuiesc sa numai fi atat de geloasa, asta nu le place baietilor.Succeswinking

| Chimilica a răspuns:

Din cate ai spus tu se pare ca el i-a propus. Eu spus sa ai o discutie serioasa cu el, sa il intrebi ce vrea de fapt si cu cine ramane in final. Fii indrazneata, nu il lasa sa creada ca esti prostuta. Succes, te pup :*

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Cristina pune tu prima STOP decat sa te lase pe urma cu ochii in soarehappy Din cate am citit scuze ca spun dar prietenul tau e chiar nesimtit,nu stie ce vrea de la viata si acum incearca tot felul de metode,, esuate''.Fi tare si lasa gelozia, nu'i arata chestia asta ca iti pasawinking

| alexanelly a răspuns:

Cel mai bine este sa vorbesti cu el, daca tine la tine, chestii dastea.este posibil ca el sa o fi refuzat-o pe tipa iar ea din 'orgooliu" sa zica asta.Sau sa ii fi propus el ceva dar avand in vedere ca ea se tinea dupa el atat timp.si acum sa nu mai vrea.in plus el te are pe tine. Vorbeste cu el deschis si explica-i ca nu esti geloasa, doar ca tii la el si nu vrei sa fii dezamagita. Pupici

| Aasdfghj a răspuns:

Probabil el i-a propus sa se impace, iar ea a zis ca nu ma are rost. dc nu ii spui ca ai gasit sms-ul?

| Daei a răspuns:

Parerea mea este ca oricum au vorbit ceva din moment ce i-a spus asta. spuneai ca a spus ca se schimba.cine se schimba? raised eyebrows

| daniel_3747 a răspuns:

Sincer si imi pare raw... este o cauza pierduta...

| daniel_3747 a răspuns:

Este o cauza pierduta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu e clar? Iubitul tau vrea sa se impace cu fosta si cauta orice pretext sa se desparta de tine. Ce nesimtit, lol.

| adina_6336 a răspuns:

Un nenorocit

| Cristina_3092 explică:

Eu i-am spus lui ca o sa ma schimb nu o sa mai fiu geloasa, iar ea i-a spus ca daca eu i-am zis ca ma schimb atunci nu mai are rost sa incerce iar cu el.