Dar tu ai facut sex cu mai multi? Depinde ceea ce vrei tu, din ceea ce spui rezulta ca nu are rost sa te implici prea tare.
Esti credincioasa? Stii ca sexul inainte de casatorie este curvie, indiferent de cat de mult va iubiti voi, nu? Si eu am facut asta inainte de casatorie, si stiu ca nu am facut bine inaintea lui Dumnezeu, dar cel putin am facut asta cu o singura persoana, cu care sunt insurat acum. Oricum, slaba scuza si asta. :p
Domnul fie cu tine.
Nici măcar nu şti cum arată posibil să te fi minţit că n-are poze ca să-şi bată joc de tine şi poate te mai şi violează. aa şi mai eşti şi cu el. Deci eu zic s-o laşi cât mai repede baltă. cere-i poze înainte ca să şti şi tu cum arată el, etc.
FantaSZy.
Pai voi cum sunteti ampreuna daca nu v-ati vazut si daca nu vrea sa-ti dea poze anseamna ca este urant si nu vrea sa-l vezi si daca u ai facut sex de ce sa nu o faci si cu el sau daca esti virgina las-o balta.
Pai...ar fi bine sa il intrebi daca te iubeste cu adevarat si daca nu te va face sa suferi niciodata, pentru ca trebuie sa fii pregatita pentru orice.
buna.cred ca ar trebui sa nu te duci la intalnire daca nu esti sigura.mai bine iti cauti alt prieten pe care sa il cunosti. daca iti este frica sa nu patesti ca celelalte fete, mai bine nu risca.succes
Trebuie sa il intrebi daca simte ce simti si tu si daca esti sigura ca vrei sa ramai cu el puteti incepe dar daca tu crezi ca nu va merge ii spui ca veti face asta mai tarziu si sa nu se supere.
Daca chiar iti place te vezi cu el, mai vorbiti iar daca vezi ca incearca sa profite de tine sa faci sex cu el asa din primele zile, eu zic sa-l lasi...
N-are rost ca poate ti-a zis ca e muskiolos is asa da poate e un grasan de 360 de kile si cu okelari si sarma la dinti