anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema acum o luna am stat cu un baiat si m-am despartit de el, iar el ii poveste celei mai bune prietene a mea ca regreta fatul ca ne-am despartit si ca el tine la mine, iar dupa ceva timp si-a facut iubita o prietena de-a mea care imi zicea ca o sa ma ajute sa ma impac cu el si a 2 zi aflu ca sunt impreuna. Dupa ceva timp nu am mai vorbit cu el, si intr-una din zile m-a bagat in seama am vb si ma intreba :cu dragostea cum mai stai? si ziceva ceva de genu ca daca noi ne-am impaca... si dadea de inteles desi mai sta cu asa zisa prietena a mea ce sa cred, eu una zic ca mai tine la mine ...si mi-as dori foarte tare sa ma impac cu el.

3 răspunsuri:
| Bubu_5492 a răspuns:

Asa am patit si eu.happysi m-am impacat cu el si apoi a urmat un calvar m-a inselat de fiecare data cand a avut ocazia, apoi mi am dat seama ca daca ti la cineva cand te desparti "provizoriu"nu te combini cu altcineva si apoi vi cu pretexu "ca mi ar place sa ne impacam "nu ia mers cu aia sau care e prb?
s au a obtinut ce a vrut de la aia si acum se intoarce la vechea carpa cu care are impresia ca poate sa stearga pe jos cand vrea?

wake up.happye alegerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gramatica defectuoasa... sentimente tampite. pareri de rau inutile. ce facem aici? telenovela? nu mai bine venit la nunta mea?

| ANUSKA_7389 a răspuns:

Te-as sfatui sa nu o faci p/u ca nu este baiat serios parerea mea