anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o problema... am 13 ani, 1.70 si 77 de kg big grin stiu ca nu este bine de acea vreau sa slabesc vreo 20 kg cel putin. Am incercat tot felul de chesti cure, cu tablete, cu sport etc
Va rog ajutati-ma dati-mi si mie ceva cure sau chesti din astea vreau sa slabesc repede si eficient. va rog! ajutati-ma orice informatie este bine venita.

dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Nu stiu daca pastilele sunt asa bune si sanatoase! Important este sa nu mananci dupa sase seara, un regim alimentar bazat pe fructe si legume si miscare! alergare, abdomene si altele! Dar nu cred ca tu esti grasa prea tare! Sucess

9 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Probabil mananci f mult fast food, intr-ade-var cam 20 kg ar trebui sa dai jos dar trebuie sa te tii de sport (zilnic sala si sauna) si alimentatie sanatoase, fara sucuri cu acid fara fast food fara pizza, dulciuri mai rar si mai putin, un corp frumos se tine cu mult efort

| lolly_3072 a răspuns:

Sari coarda si alearga mult si fara junk food.winking

| a răspuns:

Iti recomand sa nu ti cure de slabire de la 13 ani epntru aca tunci cand o sa ai 18 o sa fi grasa.

| AdY a răspuns:

Tre sa fii tare plinuta. Manica mai putin si nu te vei ingrasa, grasimile nu vin din cer dar de la alimente in surplus. Daca spui ca maninci putin nu te cred...

| Miruna_7873 a răspuns:

Ar trebui sa slabesti 10 kg pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii tale.
Cu mult sport si o alimentatie sanatoasa vei reusi;*.
Succesbatting eyelashes.

| XXy a răspuns:

Ceaiul verde e bun in diete, ajuta dar nu stiu ce sa zic, pentru slabire ti-ar trebui o dieta LOW-CARB dar la varsta ta nu stiu daca e prea buna poti incerca sa vezi

pe langa asta mergi la sala si fa banda (40 minute macar imbracata cu ceva gros)

| fetita97 a răspuns:

Da cam 20 kg, eu te inteleg perfect, am aproape 13 ani si am avut 72 kg, acum am 62 si 1, 73, si tot ma chinui acum sa slabesc dar nu stiu ce sa mai fac nu am rabdare.

| ♥.Sagemix a răspuns:

La 13 ani tabletele, pastilele astea, curele, dietele nu sunt sanatoaseee!
Esti in crestere, iar astea iti pot deregla organismul definitiv. Momentan, la varsta asta esti practic, in preadolescenta, corpul tau inca se dezvolta pana pe la 16-17 ani. In acest timp mai cresti in inaltime, iar " grasimea " se va dispune altfel pe corpul tau. La varsta asta sunt normale aceste cresteri in greutate, dar trebuie tinute sub control printr`un mod de viata sanatos si sport!

Nu trebuie sa apelezi la pastile ca sa slabesti mai ' repede ', pentru ca la fel de repede pui kg la loc, poate de 10 ori mai multe. Acum, in perioada asta, pui kg la loc foarte usor, dar la fel de usor le poti da si jos.
Daca tu ai incerca sa renunti treptat la paine, dulciuri, sucuri, prajeli, etc. se va observa din start o diferenta. Daca ti-ar fi foarte greu, ai putea incerca de ex, sa-ti alegi o zi din saptamana, in care sa iti permiti un astfel de exces sa ii zicem. happy
Toate astea, trebuie insotite de sport! Exerciti Pilates, etc. Mai ales acum ca este vacanta poti incerca sa faci un sport, tenis, volei sau baschet ca sa te mai inalti. dimineata sau seara poti face jogging! Este foarte important sportul la aceasta varsta, iti dezvolti tonusul.

Cheia ca sa reusesti este rabdarea. Tu nu incerci sa renunti la nimic definitiv din alimentatia ta cum ar fi dulciurile, sucurile, prajelile, ci doar pe scurta durata. De`asta nu ai reusit sa slabesti. Ca sa slabesti eficient, trebuie sa ai rabdare, iar vacanta de vara cred ca este un prilej foarte bun, ca in 3 luni de zile sa dai 10 kg jos. Nu 20, ca ar fi total nesanatos.
Nu mai citi toate tampeniile de diete, creeaza`ti TU propriul tau meniu al organismului laughing sa ii zicem asa. Dar iti distrugi corpul daca faci : pastile, fara pastile, dieta, fara dieta, iar pastile, iar dieta, etc.
Corpul tau nu are un program fix, sau ceva de genu`. Aaaa, am uitat! Fara mancare dupa ora 6-7 seara!

Fii atenta ce mananci si cum incerci sa dai jos kg!

| anonim_6002 a răspuns:

Pai spui ca ai facut sport? eu zic ca in fiecare dim pe la 8 sa mergi sa alergi cam 2 ore inainte sa pleci la alergat sa mananci ceva usor cum ar fi un fruct, un iaurt, lapte etc si seara pe la 7 sa alergi tot 2 ore dar dupa ce mananci masa deoarece trebuie sa elimini toate caloriile